Bijelo božićno drvce – TOP 10 za ovu godinu

TOP 10 biela božićna drvca za ovu godinu

Tražite li gusto snježno, bijelo božićno drvce ili samo nježno, snijegom posuto drvce? Proizvođači se usredotočuju na različite dizajne i završne obrade za takva drvca, tako da će svatko sigurno pronaći ono što traži.

Snježna i bijela božićna drvca posljednjih su godina najtraženija umjetna drvca. Mogu stvoriti jedinstven, nevjerojatan zimski ugođaj u svakoj prostoriji i vjerojatno zato uživaju u tako velikom uspjehu.

Naći ćete bijela i snježna drvca kako u klasičnim PVC dizajnima tako iu kvalitetnijim 3D dizajnima. Šlag na tortu su snijegom prekrivena drvce s LED lampicama koja su novitet posljednjih godina.

Za vas smo i ove godine pripremili listu najtraženijih i najljepših bijelih božićnih drvca:

10. Umjetno božićno drvce u saksiji 3D Kraljevska Smreka

Budući da je 3D Kraljevska Smreka najpopularnije bijelo božićno drvce za naše kupce, odlučili smo ga donijeti u manjoj verziji. Ovo snijegom prekriveno moderno božićno drvce postavljeno je u elegantnu vrećastu saksiju i izgleda nevjerojatno realistično. Zahvaljujući svojoj veličini, možete ga postaviti gotovo bilo gdje i zajamčeno ćete stvoriti nevjerojatan zimski ugođaj s njim.

9. Umjetno božićno drvce Uska Bijela Smreka

Uska božićna drvca posebno su tražena kod kupaca kojima nedostaje prostora. Međutim, pri odabiru tako uskog drvca više ne morate biti ograničeni na nekoliko vrsta. U našoj ponudi pronaći ćete i gusto snježno božićno drvce s krupnijim, borovim grančicama, uskih dimenzija. Uska Bijela Smreka je dokaz da i manje drvce može biti elegantno i podložno trendovima.

8. Umjetno božićno drvce 3D Snježni Himalajski Bor

Ovako bijelo božićno drvce izvrstan je izbor za one koji ne žele čisto zeleno drvce, ali i drvce s debelim slojem snijega. 3D Snježni Himalajski Bor ima krupne borove grane s dugim iglicama, koje su na krajevima tek nježno posute umjetnim snijegom. Drvce izgleda nevjerojatno realistično i zajamčeno će se svidjeti mnogim kupcima.

7. Umjetno božićno drvce 3D Snježna Jela

S ovim elegantnim božićnim drvcem zajamčeno ćete se prevesti u bajku. Savršeno razrađen oblik i dizajn drvca jednostavno se ne može zanemariti. Kvalitetne zelene 3D grančice na krajevima su prekrivene umjetnim snijegom, a cjelokupni izgled upotpunjuju šišarke i crveni plodovi postavljeni na grančice. Zaista je kao iz bajke…

6. Umjetno božićno drvce 3D Uska Kraljevska Smreka

Već smo vam predstavili snježno, usko božićno drvce iznad. Sada, međutim, predstavljamo još ekskluzivniju verziju ove vrste drvca, bijelo, snježno i ujedno usko božićno drvce, formirano od 3D grančica u kombinaciji s klasičnom PVC iglom unutar drvca. Ovo nije ništa drugo nego uska verzija našeg najpopularnijeg snježnog 3D drvca Kraljevske Smreke. Čak i uz tako usko drvce, možete imati kraljevski Božić.


Bijela i snježna umjetna božićna drvca

Bijela božićna drvca i snježna umjetna božićna drvca vrelom su NOVINOM posljednjih godina. Uz pomoć najnovijih tehnologija, slojevi nezapaljivog umjetnog snijega postupno se nanose na grančice ili cijelo drvce. Savršeno imitira pravi snijeg. Na taj se način primjenjuju na klasična drvca, a također i na 3d drvca. Najnoviji sustav primjene garantira da snijeg ne pada sa drveća. Tijekom početnog istezanja grančica oslobađaju se neuhvaćeni dijelovi snijega. Zahvaljujući našim drvcima stvorit ćete neopisivu atmosferu snježnog Božića u svom domu.


5. Umjetno božićno drvce 3D Sibirska Jela LED

Božićno drvce s debelim slojem umjetnog snijega zajamčeno neće izbjeći vašoj pažnji. Njegove detaljne, nepravilno stršeće 3D grane daju ovom bijelom stablu doista originalan izgled. Kako bi ovo drvce bilo usavršeno, na granama ima fiksnu LED rasvjetu u toploj nijansi bijele boje kojom jednostavno možete upravljati putem aplikacije na svom pametnom telefonu.

4. Umjetno božićno drvce Nordijska Smreka

Ovo godinama dokazano bijelo božićno drvce jedno je od najprodavanijih snježnih PVC drvca svake godine. Njegove smrekove iglice gusto su zasnježene umjetnim snijegom i zahvaljujući tome ima stvarno zimski izgled. Nema sumnje da ćete s ovim drvcem unijeti malo zime u svoj dom.

3. Umjetno božićno drvce Bijela Smreka

Bijela smreka je snježno božićno drvce koje ćete zasigurno voljeti. Na ovaj bijeli novitet kladili smo se uglavnom zbog savršenog dizajna, zanimljivog, krupnijeg oblika smrekovih grančica koje na krajevima nježno idu do krajeva i dodatno gustog sloja umjetnog snijega. S ovim nevjerojatnim drvcem možete dočarati bijeli Božić bilo gdje.

2. Umjetno božićno drvce 3D Bijela Jela

Snježno božićno drvce 3D Bijela Jela vruća je vijest ove sezone. Što ga čini posebnim? Uglavnom se radi o originalno obrađenim, nježno nadvijenim 3D jelovim grančicama, zahvaljujući kojima ovo jedinstveno stablo ima nevjerojatno realističan izgled. Ovaj naš novitet izgleda doslovno kao da ste u svoj dnevni boravak donijeli gustu snježnu Jelu iz šume.

1. Umjetno božićno drvce 3D Kraljevska Smreka

Prvo mjesto zasluženo pripada našem najpopularnijem snježnom božićnom drvcu, 3D Kraljevskoj Smreki. Zelene, smrekove 3D grančice gusto su zasnježene umjetnim snijegom i poredane tako da drvce ima najsavršeniji oblik. Nije ni čudo što je ovo drvo veliki uspjeh za naše kupce.


Drvca s LED božićnom rasvjetom garancija lepog Božića

Godišnje vađenje iz kutije i odmotavanje LED božićne rasvjete te beskrajno obmotavanje božićnih lampica oko drvca. Je li vam to poznato? Iako je postavljanje i ukrašavanje božićnog drvca vrlo lijepa obiteljska tradicija, donosimo vam sjajan savjet kako ga učiniti još ugodnijim.

Umjetna božićna 3D drvca

Nećete razlikovati 3D umjetna božićna drvca od živih

3D umjetna božićna drvca najbolje su što možete kupiti danas. Ne samo da su vrlo izdržljiva i kvalitetna, već nećete razlikovati naša 3D umjetna božićna drvca od živih. Okićeno božićno drvce sastavni je simbol Božića. Međutim, iz tog razloga svake godine izgori nevjerojatan broj drveća. Istina je da to obično nisu drveće iz šume. Božićna drvca se uzgajaju na poljima. Nakon nekoliko godina, kada narastu do prave veličine, nađu se u našim dnevnim sobama. Ipak, puno je ekološki za prirodu kupiti umjetno drvce. Ali ne bilo koje. Ekološki je jedino kupiti onaj koji će trajati dugi niz godina.

Umjetna ekološka drvca

Umjetno božićno drvce je ekološki lepši izbor

To je pristup modernoj životnoj filozofiji, načinu života. Hoćemo li upotrijebiti puno plastičnih vrećica za jednokratnu upotrebu ili ćemo u automobil baciti nekoliko vrećica za višekratnu upotrebu? Kupujemo li pročišćivače vode za svoje domove ili nosimo kućne plastične boce u gajbama koje bacamo (čak i ako se mogu reciklirati)? Otvaramo li ljeti prozore kad se noću zahladi, a danju ih zatvaramo ili stalno klimatiziramo domove? Kupujemo li umjetno božićno drvce koje svake godine ukrašavamo drugačije ili očekujemo da za naše zadovoljstvo izrežu živo drvce?

Idi u trgovinu