TOP 10 – Moderne božićne jelke za ovu godinu

Svijet Drveća / September 5, 2022

Želite ne samo lijepo, već i moderno božićno drvce? Trenutni trendovi su 3D božićne jelke s već pričvršćenom LED rasvjetom, božićna drvca određene boje i na kraju, ali ne manje važno, snježna, bijela božićna drvca.

Naglasak je uglavnom na prirodnosti i realističnosti umjetnih drvca. Cilj proizvođača je da se umjetno drvce ne razlikuje od živog, što postižu zahvaljujući najsuvremenijim tehnologijama proizvodnje.
Pratite li i vi trendove, inspirirajte se našim izborom TOP10 najmodernijih drvaca za ovu godinu:

Čitaj više »

Umjetni borovi – TOP 10 luksuznih za ovu godinu

Svijet Drveća / August 30, 2022

Kao i svake godine, donosimo vam ekskluzivnu listu luksuznih božićnih drvca koja su namijenjena najzahtjevnijim kupcima. Svatko želi da se kod kuće ističe lijepo, moćno, realistično božićno drvce koje se neće razlikovati od živih. Upravo takva drvca naći ćete u ovom članku.

Pripremili smo za vas listu TOP 10 luksuznih božićnih drvca među kojima ćete pronaći sve popularnije 100% 3D umjetne jelke, ali i trend posljednjih godina, prevelika XL božićna drvca.

Čitaj više »

TWINKLY – Moderne božićne lampice za drvce 21. stoljeća

Svijet Drveća / September 13, 2021

TWINKLY božićne lampice su inteligentna, revolucionarna LED rasvjeta kojom možete lako upravljati pametnim telefonom. Da biste uživali u najnevjerojatnijim kombinacijama boja i savršenom svjetlosnom showu zahvaljujući svjetlima na drvetu, sve što trebate jest uključiti bluetooth i povezati svoj pametni telefon s pametnim adapterom putem besplatne mobilne aplikacije Twinkly. Igre osvjetljenja koje oduzimaju dah zasigurno će donijeti radost cijeloj vašoj obitelji.

Čitaj više »

Božićne lampice za dom – inspirirajte se !

Svijet Drveća / October 31, 2022

Vanjske božićne lampice mogu se vidjeti na Božić na brojnim kućama. Posljednjih godina takav je ukras postao vrlo popularan trend. Želite li svoju kuću osvijetliti u elegantnim zlatnim ili ekstravagantnijim bojama? Donosimo vam inspiraciju za božićne lampice na vašem domu , koje će ga učiniti neizostavnim.

Čitaj više »

Živo božićno drvce naspram umjetnog – što se više isplati?

Svijet Drveća / October 25, 2022

Božićno drvce nesumnjivo je jedan od najljepših simbola Božića. Svake godine mnogi od vas se pozabave pitanjem je li došlo vrijeme da se to promijeni. Ali da li nabaviti živo božićno drvce ili umjetno? Koje je ekološki prihvatljivije? Koje je pristupačnije?

Čitaj više »

Bez božićnih lampica ne ide. Kako ispravno odabrati?

Svijet Drveća / October 18, 2022

Bez lijepih lampica uopće ne možemo zamisliti naše božićno drvce. Uostalom, to su led lampice koje bi ga mogle ukrasiti i bez drugih ukrasa. Međutim, često griješimo u odabiru svjetala. Dođite podsjetiti se na nekoliko principa kojih se treba pridržavati.

Čitaj više »

Božićni vijenci za vrata i stol – 40+ inspiracija

Svijet Drveća / October 11, 2022

Božićni vijenci za vrata ili stol izvrstan su ukras koji upotpunjuje cjelokupni božićni ugođaj i ima višestruku namjenu. Možete ga jednostavno staviti na stol, nježno ukrasiti, pričvrstiti svijeće na njega ili jednostavno okačiti na ulazna vrata, ili iznad kamina, ili negdje drugdje na zid.

Čitaj više »

Umjetno božićno drvce, 5 prednosti koje zauvijek uvjeravaju

Svijet Drveća / October 4, 2022

Umjetno božićno drvce, ili pak živo? Ako si svake godine postavljate isto pitanje, a ne možete se odlučiti koju vrstu božićnog drvca kupiti, pođite s nama i uvjerite se u prednosti koje će vam donijeti kupnja umjetnog drvca.

Čitaj više »

Božićni ukrasi, ne propustite njihove TOP trendove!

Svijet Drveća / September 27, 2022

Može se reći da je Božić pred vratima. Blagdani mira, božićni ukrasi, radosti i obitelji. Ali kako se izdvojiti iz gomile i biti u trendu čak i tijekom Božića? Kako bismo vam olakšali što više, donosimo vam savjete o TOP trendovima s božićnim ukrasima!

Čitaj više »

Mali umjetni borovi, gdje ih smjestiti?

Svijet Drveća / September 20, 2022

Božić ne mora biti samo zbog velikih i moćnih božićnih drvca. Nemaju svi dovoljno mjesta za tako veliko stablo, a za ovaj slučaj su manji umjetni borovi odlična alternativa. Mala božićna drvca ne zauzimaju puno prostora, unijet će dašak Božića u vaš dom i razveseliti sve koji se Božiću raduju. Koje su prednosti malih borova i na koja mjesta ih postaviti?

Čitaj više »

Koja će biti boja Božića 2022.?

Svijet Drveća / September 13, 2022

Pratite li svake godine trendove božićnih ukrasa i da li mijenjate li božićne ukrase prema tome koja je boja trenutno na tečaju? U tom slučaju, ovaj je članak za vas. Nije tajna da su, kao i sve ostalo, božićni ukrasi podložni trendovima, bilo dizajnom ili bojama. U našem članku smo se fokusirali uglavnom na različite kombinacije boja ukrasa koji će biti najbolji u sezoni 2022/2023 i učiniti da božićne boje budu nezaboravne. Upoznat ćemo vas i s TOP bojom za Božić 2022. koju ljubitelji trendova jednostavno ne smiju propustiti prilikom ukrašavanja za Božić.

Čitaj više »

Bijelo božićno drvce – TOP 10 za ovu godinu

Svijet Drveća / August 27, 2022

Tražite li gusto snježno, bijelo božićno drvce ili samo nježno, snijegom posuto drvce? Proizvođači se usredotočuju na različite dizajne i završne obrade za takva drvca, tako da će svatko sigurno pronaći ono što traži.

Snježna i bijela božićna drvca posljednjih su godina najtraženija umjetna drvca. Mogu stvoriti jedinstven, nevjerojatan zimski ugođaj u svakoj prostoriji i vjerojatno zato uživaju u tako velikom uspjehu.

Čitaj više »

Kada je pravo vrijeme za kupnju božićnog drvca?

Svijet Drveća / August 16, 2022

Jeste li i vi jedan od onih koji božićno drvce stalno kupuju u zadnji čas? Ili, naprotiv, nabavite božićno drvce normalno na vrijeme? Ako spadate u prvu skupinu, znajte da ako želite imati stvarno lijepo božićno drvce, trebate ga potražiti puno ranije nego što mislite.

Čitaj više »

Božićno drvce u posljednji trenutak? Ne ove godine!

Svijet Drveća / August 9, 2022

Razmišljate da li da kupite božićno drvce ove godine? U tom slučaju treba dobro unaprijed potražiti odgovarajuće drvce. Inače se lako može dogoditi da ovog Božića ostanete bez drvca.

Prošle sezone imali smo problema s isporukom robe, a to je u velikoj mjeri uzrokovano korona krizom, a ovoj situaciji nije pomogao ni zaglavljeni teretni brod u Sueskom kanalu. Više od jednog prodavača nadalo se da će sljedeće godine biti bolje, ali sve ukazuje da će problemi s isporukom robe i dalje biti prisutni.

Čitaj više »

Tradicija božićnog drvca: Kako je nastala?

Svijet Drveća / August 2, 2022

Tradicija božićnog drvca poznata je u cijelom svijetu. Božić ne možemo ni zamisliti bez lijepo okićenog božićnog drvca, a ovaj tradicionalni simbol božića može dočarati nevjerojatno ugodnu atmosferu u našim domovima. No, znate li kako je zapravo nastala tradicija božićnog drvca i kamo sežu korijeni ove božićne znamenitosti.

Čitaj više »

Božićne bojanke, ne samo za djecu

Svijet Drveća / July 19, 2022

Približava se božićno vrijeme. Nudimo tematske božićne bojanke za preuzimanje na kojima ne samo vaša djeca već i vi možete biti kreativni.

Čitaj više »