Božićna drvca ukrašena od strane naših kupaca

Ukrašena božićna drvca

Božić ponovno kuca na naša vrata i možda svatko od vas polako razmišlja o tome kakvim će božićnim ukrasima i ukrasima koristiti ukrašavanje božićnog drvca. Danas već možete birati između velikog broja božićnih ukrasa i ukrasa raznih boja i dizajna. Ali kako kombinirati božićne ukrase? Koja je boja sada moderna i koji je ukras prikladan za svaku vrstu božićnog drvca? Ako i vi postavite ova pitanja, nadahnite se fotografijama naših kupaca koji su se pohvalili svojim najljepšim božićnim drvcima. U narednom dijelu ćemo vam predstaviti ideje i božićna drvca ukrašena od strane naših kupaca.

Božićno drvce 3D Alpska Smreka


Zahvaljujući zelenoj iglici prirodnog izgleda, 3D božićno drvce alpske smreke možete ukrasiti u raznim varijacijama boja i stilovima. Ovo božićno drvce možete uskladiti s popularnom bijelom bojom, ali zlatni ukrasi također se lijepo ističu na njemu. Ako volite boje, nemojte se bojati posegnuti za šarenim ukrasima. Za ukrašavanje drvca možete koristiti ukrase u obliku pahuljica, anđela, krila ili klasične božićne kuglice. Drvce možete oživjeti i laganim kuglicama koje se savršeno mogu uklopiti s božićnim lampicama. Božićne ukrase možete dovesti do savršenstva s božićnim ukrasima Djeda Mraza ili anđela, koje jednostavno možete postaviti ispod drveta, što će stvoriti savršenu božićnu atmosferu. Izvrstan izbor za fino podešavanje božićnih ukrasa je krzneni tepih ispod božićnog drvca.

Božićno drvce 3D drvce Talijanska Smreka


3D umjetna božićna drvca prekrasna su sama po sebi, o čemu svjedoči popularna talijanska 3D smreka. Međutim, također će dodati prekrasan ukras ovom prekrasnom drvetu zbog njegove ljepote. Ako ne podržavate lagane ukrase, nema veze. Možete jednostavno omotati stablo oko svjetla, a zatim mu dodati bijeli, zlatni, srebrni ili šareni ukras u obliku slova, zvijezda i srca. Prednost ovog realističnog, zelenog božićnog drvca je u tome što možete kombinirati božićne ukrase u neutralnim, kao i šarenim nijansama.

Božićno drvce 3D drvce Kanadska Jela


Bezvremenska crveno-zlatna kombinacija božićnih ukrasa s bijelim detaljima, diskretnih bijelo-zlatnih božićnih ukrasa ili ukrasa u nijansama nježno ružičaste boje. Čak i s takvim božićnim ukrasima možete se nadahnuti i stvoriti najljepše božićno drvce u svojoj dnevnoj sobi. Ako niste ljubitelj tradicionalnih božićnih motiva, poput zvijezda, srca i irvasa, možete posegnuti za ružama ili drugim umjetnim cvijećem, koje su vrlo moderan i stilski božićni ukras. Savršenstvu drvca pridodat će kvalitetne božićne lampice koje se danas mogu kupiti u raznim ljestvicama boja ili načinima osvjetljenja.


3D umjetna božićna drvca

Umjetna 3D božićna drvca su HIT posljednjih godina. Korištene 3D igle ne padaju i ne razlikuju se od živih. Samo kod nas ćete pronaći više od 30 ekskluzivnih vrsta. Svako naše 3D drvce nudi prvoklasni izgled, oblik i savršenstvo boje.


Umjetno božićno drvce Snježni Bor

Umjetno božićno drvce Snježni Bor

Bijelim ukrasima ne možete ništa garantirati. No ako vam bijela dosadi, lako možete oživjeti božićno drvce šarenom rasvjetom, na primjer u nepogrešivoj plavoj boji. Možete oživjeti stablo bijelim ukrasima s crvenim mašnama ili cvijećem. Možete posegnuti za bilo kojim oblikom ukrasa, nema ograničenja za vašu maštu.

Umjetno božićno drvce Srebrni Bor


Ovo klasično božićno drvce možete ukrasiti u raznim bojama ili stilovima, o čemu svjedoče fotografije naših kupaca. Crveno-bijeli božićni ukrasi, bijelo-srebrni ukras s plavom rasvjetom, bijelo-zlatni ukrasi, bijeli ukrasi s ružičastim dodacima ili čisto bijeli ukrasi. U svim slučajevima ovo stablo izgleda ukusno i elegantno.

Umjetno božićno drvce Srebrni Bor s kristalima leda


Ledeni kristali slijeću na visoke borove. Kao ukrase za božićno drvce odaberite bijelo cvijeće, banke, srca i zvijezde. Na ovom popularnom boru lijepo se ističu ružičasta, zlatna i bakrena koja se ukusno kombinira sa snježnobijelim ukrasima. Obilježje jedinstvenosti utisnuto je na božićno drvce nezaobilaznom zvijezdom na vrhu.

Umjetno božićno drvce Prirodni Bor


Prirodni bor jedno je od klasičnih božićnih drvca koje zaista sve slijeće. Zahvaljujući gustom izgledu, ne zahtijeva velik broj ukrasa, pa čak i ako odaberete skromniji ukras, ne morate brinuti o praznim rupama na drvetu. Naši su ga kupci odjenuli u bijelu, zlatnu, srebrnu ili crvenu boju koja nikad ne prestaje. Božićni ukrasi raznih oblika ukusno su usklađeni na drveću i zaista su izvrsna inspiracija za ostale naše kupce.

3D Kraljevska Smreka

Svi čeznu za nevjerojatnim bijelim Božićem. Pa zašto ne osvijetlite svoj dom savršeno snijegom prekrivenim božićnim drvcem? 3D Kraljevska Smreka je luksuzno bijelo božićno drvce koje je vrlo popularno. Možete ga ukrasiti u različitim stilovima i bojama. Naši zadovoljni kupci ukrasili su svoje Smreke zaista kraljevski. Lijepo će se istaknuti fini puder u kombinaciji sa srebrnim, bordo ili krem zlatnim božićnim ukrasima ili kombinacijom bijelih i crvenih ukrasa na ovom drvcu. Još neobičniji božićni ukrasi od plave, zelene ili mentolne boje drvetu će dodati jedinstvenost. Samo se nadahnite.

Nordijska Smreka


Također vas može nadahnuti još jedno popularno bijelo božićno drvce. Naši su je kupci obično prilagodili suptilnim nijansama ružičaste i bijele boje, ali pokazat će i zanimljive srebrne ili čelično sive božićne ukrase u kombinaciji s bijelom ili plavom. Na ovo božićno drvce pristajat će i hladna bijela svjetla i topla svjetla u zlatnim tonovima..

Bijeli Bor


Kako ukrasiti guste iglice Bijelog Bora? Možete posegnuti za snježnobijelim božićnim ukrasima i zamotati cijelo drvce u bijeli ogrtač. Ako ga želite više oživjeti, sve što trebate je dodati bijele ukrase drugih boja među bijele božićne ukrase. Naši kupci posegnuli su za ružičastim, zlatnim, crvenim, ali i ekstravagantnim crnim božićnim ukrasima. Za nas je rezultat zaista fantastičan.


Bijela božićna drvca i sniježna umjetna božićna drvca

Bijela božićna drvca i sniježna umjetna božićna drvca vrelom su NOVINOM posljednjih godina. Uz pomoć najnovijih tehnologija, slojevi nezapaljivog umjetnog snijega postupno se nanose na grančice ili cijelo drvce. Savršeno imitira pravi snijeg. Na taj se način primjenjuju na klasična drvca, a također i na 3d drvca. Najnoviji sustav primjene garantira da snijeg ne pada sa drveća. Tijekom početnog istezanja grančica oslobađaju se neuhvaćeni dijelovi snijega. Zahvaljujući našim drvcima stvorit ćete neopisivu atmosferu snježnog Božića u svom domu.


Umjetno božićno drvce Norveška Smreka


Kako ukrasiti Norvešku Smreku? Naši kupci jasno su se složili da će joj pristajati crvena i mi se slažemo s njima. Crveni lukovi, ukrasi u obliku srca, zvijezde ili klasične kuglice izgledaju lijepo u kombinaciji sa zlatnim ili bijelim božićnim dodacima. Drvce će također lijepo zasjati kada ga stavite u ukrase od čistog zlata. Cijeli ukras podcrtavaju božićne lampice u toplim bijelim nijansama.

Božićno drvce 3D Planinska Smreka


Zeleno božićno drvce realističnog izgleda usavršit će stilski ukras. Našim kupcima dominiraju božićni ukrasi od zlata, bijele i crvene boje. Za ukras možete odabrati klasične božićne kuglice, ali i razne druge ukrase u obliku srca, cvijeća, anđeoskih krila, zvijezda ili mašni. Možete koristiti i veliku mašnu za špic, umjesto božićne zvijezde ili pika.

Umjetno božićno drvce Kristalna Smreka


Kristalna Smreka specifična je po svojoj boji, što je čini zanimljivom i bez mnogo ukrasa. Ovom stilskom drvetu zapravo ne treba puno. Sve što vam treba je nekoliko božićnih kuglica, ukrasi u obliku pahuljica, zvijezda ili ptica, kvalitetna božićna rasvjeta i dočarat ćete nevjerojatan božićni ugođaj kod kuće. Kristalna boja drvca lijepo će se pokazati bijelim i plavim božićnim ukrasima, ali na njemu će lijepo izgledati i nikad ostarjela bijelo-crvena kombinacija.

Božićno drvce 3D Ekskluzivna Smreka


3D Ekskluzivna Smreka također je jedno od omiljenih drvca naših kupaca, o čemu svjedoči i broj fotografija koje su nas preplavile. Morate priznati da su sjajno uspjeli u ukrašavanju ovog ekskluzivnog božićnog drveta. Bilo da odaberu bijele božićne ukrase u kombinaciji s ružičastim božićnim kuglicama, božićne ukrase u tradicionalnim božićnim bojama poput zlatne, crvene i zelene ili se klade na netipičnu, ali u trendu plavu boju, ova drvca u svakom slučaju izgledaju lijepo.

Božićno drvce 3D Kavkaska Jela


Dovoljno je nježno ukrasiti božićno drvce prirodnog izgleda sa zelenim iglicama s ukusnim božićnim ukrasima od zlata, crvene ili bijele boje. Kombinacija božićnih ukrasa ovih boja, koju podvlači toplo bijela rasvjeta, također izgleda dobro. 3D kavkaska jela je također popularna u FULL 3D verziji, koja je toliko realna da je za njezin ukras stvarno dovoljan samo mali broj ukrasa.

Božićno drvce 3D Smaragdna Jela


Jedinstvena smaragdno zelena boja božićnog drvca može se lijepo kombinirati s nekoliko vrsta i boja božićnih ukrasa. Naši su kupci odabrali moderne bijele božićne ukrase sa srebrnim dodacima, ali odlučili su se i za šarenije ukrase. Na drvce ne morate vješati samo klasične božićne kuglice. Kuglice u obliku srca ili razni božićni likovi također izgledaju sjajno. Apsolutno moderni elementi su ptice ili ptičje perje. U oba slučaja ovo božićno drvce izgleda zaista šarmantno.

Božićno drvce 3D Skandinavska Smreka


Ružičasti i plavi božićni ukrasi u kombinaciji s bijelom. Ovo su trendovite varijacije boja na koje su se naši kupci kladili. Moderno cvijeće, lukovi, pahuljice i figure, sve će to vaše božićno drvce učiniti nezaobilaznom značajkom sobe.

Božićno drvce 3D Ledena Smreka


Također vas mogu inspirirati fotografije božićnih drvca ukrašenih od strane naših kupaca za ukrašavanje božićnog drvca koje ima jedinstvenu boju leda. Klade se na bijelu, zlatnu, puderasto ružičastu i crvenu boju božićnih ukrasa. Gustoća ukrasa na drvetu ovisi samo o vašim željama. Ovo jedinstveno drvce zaista lijepo izgleda s gustim ukrasom, ali i s manjim brojem božićnih ukrasa. Vaše će drvce izgledati zaista luksuzno ako ispod njega postavite bijeli krzneni tepih i ukrasite područje oko drvca božićnim figurama Djeda Mraza.

Božićno drvce 3D Zasnežena Jelka


Realistično zeleno božićno drvce s snijegom prekrivenim granama i crvenim bobicama i češerima može se ukrasiti na mnogo načina. Popularna zlatno-bijela kombinacija božićnih ukrasa na njoj izgleda zaista otmjeno, ali zanimljiva je i kombinacija ružičaste i bijele boje. Specifičan izgled drvca možete postići odabirom prirodnih drvenih ukrasa ili šarenih ukrasa sa šarenim božićnim lampicama.

Vjerujemo da su vas naši kupci nadahnuli za ukrašavanje božićnog drvca za sljedeći Božić i dočarat ćete najljepše božićno drvce kod kuće. Sve vrste umjetnih božićnih drvca možete pronaći u našoj e-trgovini SVIJETDRVECA.HR


Također bi vas moglo zanimati:

Kako ukrasiti božićno drvce? Trend za ovu godinu

Božić se brzo približava i ne znate kako ponovno ukrasiti božićno drvce? Koji stil ukrasa božićnog drvca odabrati, kojim ukrasima osvijetliti vaše drvce i u kojoj boji, da bi se podudaralo  s cijelim božićnim ukrasom?

Moderni ukrasi za božićno drvce – 10 najboljih trendova ove godine

Iako se većina ljudi ne počinje baviti ukrasima božićnih drvca sve do predbožićnog adventskog razdoblja, božićni su trendovi određivani mnogo mjeseci prije toga. Proizvođači i prodavači ukrasa za božićno drvce predstavljaju najnovije hitove u ukrašavanju klasičnih drvca, kao i 3D božićnih drvca, za nadolazeći Božić svakog siječnja na najvećoj svjetskoj božićnoj izložbi u Frankfurtu.

Idi u trgovinu