Nećete razlikovati 3D umjetna božićna drvca od živih

Umjetna božićna 3D drvca

3D umjetna božićna drvca najbolje su što možete kupiti danas. Ne samo da su vrlo izdržljiva i kvalitetna, već nećete razlikovati naša 3D umjetna božićna drvca od živih. Okićeno božićno drvce sastavni je simbol Božića. Međutim, iz tog razloga svake godine izgori nevjerojatan broj drveća. Istina je da to obično nisu drveće iz šume. Božićna drvca se uzgajaju na poljima. Nakon nekoliko godina, kada narastu do prave veličine, nađu se u našim dnevnim sobama. Ipak, puno je ekološki za prirodu kupiti umjetno drvce. Ali ne bilo koje. Ekološki je jedino kupiti onaj koji će trajati dugi niz godina.

Umjetno božićno drvce 3D Smaragdna Jela, detalji iglica
Umjetno božićno drvce 3D Smaragdna Jela, detalji iglica

Odaberite konačno umjetno božićno drvce koje se isplati

Bor, smreka, tradicionalna jela – to su drvca koja biramo prije Božića. Uobičajene visine božićnih drvca kreću se od 120 cm do unikatnih komada visine 450 cm, što si mogu priuštiti samo vlasnici stanova s ​​visokim stropovima. Današnje tržište nudi vrlo lijepa umjetna drvca u raznim dezenima. Čak i najzahtjevniji kupac ima što birati. Nudimo božićna drvca u svim nijansama zelene, od ledeno zelene 3D Ledene Smreke, preko svijetlo zelene 3D Kavkaske Jele, prirodno zelenog 3D Himalajskog Bora, tamnozelene 3D Kalifornijske Smreke do čelično zelene 3D Normandske Jele. Međutim, ako ne želite tradicionalno zeleno božićno drvce, možete birati između drveća koja su gusto prekrivena snijegom ili drveća čije su grančice nježno prekrivene snijegom.

Nećete imati isti problem s odabirom božićnog drvca, bilo da već imate puno prostora i visoke stropove u svom domu ili, obrnuto, božićno drvce trebate smjestiti u skučeni prostor. U našoj ponudi pronaći ćete prevelika božićna drvca XL, ali i uska božićna drvca koja možete postaviti bilo gdje.

Umjetno božićno drvce 3D Kavkaska Jela
Moderno božićno drvce s jedinstvenim iglicama jele
Umjetno božićno drvce 3D himalajski bor. Himalajski bor ima realistične 3D igle koje su obojene u tamnu zelenu nijansu. Ova ekskluzivna 3D igla stvorena je prema najnovijim tehnologijama od odljevaka od pravih borovih iglica i na taj način savršeno oponaša živi bor u prirodi.
Ekskluzivno božićno drvce od borovih 3D iglica
Umjetno božićno drvce FULL 3D Alpska smreka. Drvo ima savršeno realan izgled i zahvaljujući velikom broju 3D grana najgušće je drvce u našoj ponudi. Cijelo je drvo izrađeno od visokokvalitetnih nezapaljivih materijala.
Luksuzno božićno drvce od 100% 3D smrekovih iglica

3D umjetna božićna drvca cjenovno su skuplje rješenje, ali savršen izgled brzo će vas uvjeriti da će vam se isplatiti. Po čemu se razlikuju od ostalih umjetnih drvca? Možete reći da su “kao” živi. U 3D nitko ne sumnja.

Ni živo drvce neće vam ponuditi takav oblik i savršenstvo boja kao FULL 3D i 3D umjetno božićno drvce. Zelenkaste iglice ne razlikuju se od stvarnih ne samo po izgledu već i po dodiru. To je uistinu savršena i vjerna kopija živih. Međutim, ne onaj koji morate crvenu i krivu stranu gurnuti do zida.

3D igle nećete razlikovati od prave

3D umjetna božićna drvca imaju mekane iglice izrađene od izuzetno kvalitetnih PE materijala. Cijeli krajevi grančica lijevaju se u posebne kalupe. Samo u srednjem dijelu nalazi se igla izrađena od klasičnog PVC-a. To zauzvrat daje drvetu potreban volumen. Kombinacija različitih materijala daje božićnim drvcima realan izgled, kako u pogledu oblika iglica, tako i u pogledu ukupnog oblika i volumena.


Umjetna božićna 3D drvca

Samo kod nas ćete pronaći više od 30 ekskluzivnih vrsta. Svako naše 3D drvce nudi prvoklasni izgled, oblik i savršenstvo boje. Za zahtjevnije kupce nudimo i 100% 3D (FULL 3D) drvca…


Božićno 3D drvce će vam služiti dugo godina

Više nećete morati svake godine tražiti lijepo božićno drvce. Svake godine možete lako sastaviti visokokvalitetno umjetno 3D božićno drvce od njegova tri dijela i ponovno ga pospremiti nakon božićnih blagdana. Iz nje se ne izlijevaju igle, niti smola kaplje na skupi parket ili tepih. Međutim, posljednjih godina enormno se povećao interes za FULL 3D božićna drvca.

Što su zapravo FULL 3D božićna drvca?

Kad bismo ih definirali jednom riječju, to bi bilo “SAVRŠENSTVO”. Ova božićna drvca izrađena su od 100% 3D igala, što garantira savršeno živahan izgled drvca. Njihova se cijena kreće od 200 do 500 eura. Kvaliteta se plaća, a ništa drugačije nije ni s FULL 3D drvećem. Međutim, ne smije se zaboraviti da je izrada ovako savršenih 3D otisaka grančica vrlo skupa.


Full 3D božićna drvca

Full 3D božićna drvca (100% 3D) izrađena su isključivo od 3D iglica i tako savršeno imitiraju živo drvce. Puno 3D božićno drvce predstavlja najluksuznije i najmodernije što tržište nudi. Grančice s 3D mekim iglicama izrađene su od najkvalitetnijih PE (polietilenskih) materijala po najnovijim tehnologijama. Ove godine smo za vas pripremili do 6 ekskluzivnih noviteta, tako da ćete u našoj ponudi pronaći više od 10 luksuznih (100% 3D) drvca.


Extra široka božićna drvca

Tko ne bi poželio stvarno široko i iznimno gusto božićno drvce, koje će zajamčeno postati dominantna karakteristika svake sobe. Posljednjih godina proizvođači su se počeli fokusirati na proizvodnju takvih masivnih drveća. U našoj ponudi naći ćete ih kao XL varijante božićnih drvca, koje imaju veći broj grančica u odnosu na klasična drvca i šira su od 15 do 20 cm. Nije ni čudo što je potražnja za njima sve veća.

Umjetno božićno drvce 3D Kavkaska Jela XL
3D Kavkaska Jela XL
Umjetno božićno drvce 3D Alpska Smreka XL
Alpska Smreka 3D XL
Umjetno božićno drvce 3D Robusna Smreka
3D Robusna Smreka

3D božićna drvca u saksiji

Zajamčeno je da nećete razlikovati elegantna božićna drvca u saksiji od živih. Ova drvca ne zauzimaju puno prostora, pa ih lako možete smjestiti bilo gdje u prostoriji. Savršeno se pojavljuju na komodama, ormarićima ili kao ukrasi za hodnik ili hodnik. Također, 3D drvca u saksiji dostupna su u različitim vrstama. Bilo da više volite jelu, smreku ili mini bor, sigurno ćete izabrati. Drvca su dostupna ili u plastičnoj crnoj posudi ili u modernoj vrećastoj posudi.

Umjetno božićno drvce 3D normadska jela 110cm u saksiji
Umjetno božićno drvce 3D Normadska Jela 110cm u saksiji
Umjetno božićno drvce u saksiji 3D mini jela 80cm
Umjetno božićno drvce u saksiji 3D Mini Jela 80cm

3D božićna drvca s LED rasvjetom

Ova drvca imaju ugrađene (pričvršćene) LED svjetiljke direktno na grane drvca, tako da se nikada nećete morati zamarati dugotrajnim vješanjem božićnih lampica na drvce. Svako naše LED božićno drvce uključuje SMART ADAPTER, zahvaljujući kojem ćete svojom LED rasvjetom upravljati putem pametnog telefona. Rasvjeta ima različite načine osvjetljenja: bljeskanje, valovi, sekvence i još mnogo toga. Također možete postaviti mjerač vremena za mirovanje pomoću svog pametnog telefona. Ugrađena LED rasvjeta će vam uštedjeti do 70% električne energije.

U paketu je i stalak. Stabilan je i na taj način štiti vaše božićne ukrase, koje ćete možda nasljeđivati ​​iz generacije u generaciju i s kojima ćete imati snažnu emocionalnu vezu. Drvo je vrlo gusto, pa je na vama da li ćete odabrati samo minimalistički oblik ukrasa svjetlima i nekoliko ukrasa ili ga možete doslovno prekriti božićnim kuglicama i drugim ukrasima. Posljednjih godina, međutim, zanimanje za FULL 3D Božićna drvca su se enormno povećala.


Možda će vas zanimati:

Božićna drvca s LED osvjetljenjem, garancija modernog Božića

Godišnje vađenje iz kutije i odmotavanje LED božićnih lampica te beskrajno obmotavanje božićnih lampica oko drvca. Je li vam to poznato? Iako je postavljanje i ukrašavanje božićnog drvca vrlo lijepa obiteljska tradicija, donosimo vam sjajan savjet kako ga učiniti još ugodnijim…

Unaprijet se pripremite za bozic

Pripremite se za Božić unaprijed: O čemu biste trebali razmišljati?

Svijet se neprestano mijenja. To se također odnosi na različita područja našega života. Najveći od njih dolaze uglavnom početkom nove godine i na Božić. Međutim, prošlogodišnji praznici razlikovali su se od prethodnih. Morali smo odustati od susreta s obitelji i prijateljima…

Idi u trgovinu
Proslavite početak ljeta s nama, popusti do -15%
-15% na sve proizvode na zalihi
x