Prednosti kupovine kod nas

Pitate se zašto biste kupovali baš kod nas?

U današnje vrijeme često se dogodi da mušterija nije na prvom mjestu. Kod nas se ne trebate bojati. Cijenimo povjerenje koje nam ukazujete kupujući kod nas. Dobro znamo da svaki kupac ima izbor i utoliko više cijenimo svakog kupca koji ulaže u nas i u naša umjetna božićna drvca. Božić je možda najvažniji praznik u godini i naš je cilj pojednostaviti kupovinu vašeg božićnog drvca i na taj način pridonijeti vašoj božićnoj dobrobiti. Prepuni trgovački centri, problemi s parkiranjem, snježne ceste. Zahvaljujući nama, sve ovo možete izbjeći.

Naš najveći napor je dostaviti vam drvo što brže i naravno na vrijeme. Zbog toga drveće isporučujemo u roku od dva radna dana, a samim tim garantiramo dostavu do Božića ako drvce naručite do 19. prosinca.

Trudimo se što više zadovoljiti potrebe naših kupaca. Samo dodajte sve dodatne zahtjeve u svoju narudžbu kao napomenu, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Na primjer, želite li naručiti danas, ali isporučiti drvce za tjedan dana? Nema problema.

Želite li naručiti svoje stablo na tvrtku ili samo želite navesti različite adrese za dostavu i fakturiranje? Nema problema.

Već imamo više od 24 000 zadovoljnih kupaca i naše recenzije, na koje smo zaista ponosni, govore same za sebe. Uvjerite se i sami.

Gaarantiramo za kvalitetu našeg drveća i ako niste zadovoljni drvcem, možete nam ga vratiti ako je drvce u neoštećenom stanju. U tu svrhu objavili smo obrazac za povlačenje ugovora koji možete pronaći ovdje. Imate 14 dana od datuma naloga za odustajanje od ugovora.

Ako imate dodatnih pitanja vezanih za naše proizvode ili usluge, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Mi smo tu za vas – kupce.