Savršeno ukrašeno božićno drvce, savjeti kako do toga

Kako ukrasiti božićno drvce 2021

Božić se brzo bliži, a vi opet ne znate kako ukrasiti božićno drvce? Koji božićni ukrasi i kakav stil bi odgovarali, kojim ukrasima osvijetliti i u kojoj boji pristajati da biste dobili savršeno ukrašeno božićno drvce uz cijeli božićni ukras?

Kao i prethodnih godina, i ove vam donosimo izvrsne savjete za ukrašavanje božićnog drvca izravno od naših kupaca.

Božićni ukras u provansalskom stilu

Jednostavnost, bijela boja, drveni ukrasi ili nježni cvjetovi. Upravo su to atributi kojima bi trebao odgovarati provansalski stil božićnih ukrasa. Ovako ukrašeno božićno drvce, jednostavno i savršeno će se istaknuti. Ako se želite kladiti u ovaj stil prilikom ukrašavanja svog drvca, koristite bijele božićne ukrase, božićne ukrase u nježnim bojama i ne zaboravite na drvene božićne ukrase. Prikladno je i božićno cvijeće, koje može biti u istim nijansama.

Skandinavski minimalistički stil božićnog ukrasa

Ljubitelji mekoće, jednostavnih linija, prirodnih materijala i svijetlih boja svoje božićno drvce obično ukrašavaju u minimalističkom skandinavskom stilu. Zaboravite na prethodno kombinirane ukrase, masivne ili pretjerane blistave božićne kuglice. Prerogativ skandinavskog stila je minimalizam. Za ukrašavanje božićnog drvca bit će dovoljno nekoliko ukusnih božićnih ukrasa u nježnim pastelnim, bijelim ili zlatnim bojama. Za ukrašavanje možete koristiti kuglice, cvijeće, mašne ili perje, ali s ovim stilom ukrašavanja ne smijete zaboraviti da je manje zapravo više.

Ukrašeno božićno drvce u glamuroznom stilu

Ukrašavano božićno drvce u glamuroznom stilu sušta je suprotnost od prethodna dva stila. Kombinacija velikog božićnog cvijeća, masivnih kuglica i blistavih božićnih ukrasa ili vrpci, ovo je Glamour stil. Prilikom ukrašavanja drvca ove vrste obično se koristi kombinacija dvije boje božićnih ukrasa. Idealni su bijeli, zlatni, srebrni, ili puderasto ružičasti ukrasi. Ne zaboravite ukrasiti okolinu svog božićnog drvca. Ispod drvca lijepo se ističu stilski krzneni tepisi ili razne figure Djeda Mraza. Ako na taj način želite ukrasiti svoje božićno drvce, slijedite pravila “Što više to bolje”.

Moderan stil ukrašavanja božićnog drvca

Takvi božićni ukrasi kombiniraju eleganciju, čistoću, kao i netradicionalne dizajne u boji ukrasa drveća. Savremeni stil možemo shvatiti kao svojevrsnu sredinu između prethodna tri stila ukrašavanja. Ako želite da vaše božićno drvce bude moderno i jedinstveno, posegnite za ukrasima drveća netradicionalnih oblika ili boja. Crne božićne kuglice? Tamno sivi ukrasi za drvce? Zašto ne. Donesite nešto nekonvencionalno i zanimljivo o modernom stilu ukrašavanja božićnog drvca.


Umjetna božićna 3D drvca

Umjetna 3D božićna drvca su HIT posljednjih godina. Korištene 3D igle ne padaju i ne razlikuju se od živih. Samo kod nas ćete pronaći više od 30 ekskluzivnih vrsta. Svako naše 3D drvce nudi prvoklasni izgled, oblik i savršenstvo boje. U našoj prvoklasnoj kvaliteti možete pronaći bor, smreku ili tradicionalnu jelu.


Ukrašeno božićno drvce u tradicionalnom Retro stilu

Bijele i crvene božićne kuglice, božićne figure u boji, lanci, vrpce, mašne. Sve je to i više dopušteno kada se božićno drvce oblači u retro stilu. Bitno je da se vaše božićno drvce poigra s bojama. Pogodno za ovu vrstu ukrasa, moguće je koristiti i lagane lance u boji. Ako želite svoje retro drvce pomaknuti za jedan nivo dalje, nemojte se bojati objesiti božićne čarape

Ako vas još uvijek nismo dovoljno nadahnuli, donosimo vam bonus savjete za ukrašavanje snježnih i bijelih božićnih drvca, kao i božićnih drvca zelenim iglicama.

Snježna i bijela božićna drvca

Bijela i snježna božićna drvca sama po sebi su vrlo specifična i elegantna. Snijegom prekrivena božićna drvca mogu stvoriti prekrasan zimski ugođaj u vašem domu. Unatoč tome, mnogi ih izbjegavaju, pogotovo jer ne znaju ukrasiti bijelo božićno drvce. Bijelo-ružičasti božićni ukrasi, drvce umotano u bijelo-zlatne ukrase, kombinacija zlatne i bijele, tirkizne i srebrne, božićni ukrasi u nijansama ljubičaste, čisto bijeli božićni ukrasi ili ekstravagantni božićni ukrasi u zelenoj …

Mašti nema ograničenja.


Bijela i snježna umjetna božićna drvca

Bijela božićna drvca i snježna umjetna božićna drvca posljednjih su godina velika NOVOST. Uz pomoć najnovijih tehnologija, slojevi nezapaljivog umjetnog snijega postupno se nanose na grančice ili cijelo drvce. Savršeno imitira pravi snijeg. Na taj se način primjenjuju na klasična drvca, ali i na 3d drvca…


Zelena božićna drvca

U kojim bojama ćete istaknuti svoje tradicionalno zeleno božićno drvce? Za ovu vrstu drveća možete koristiti bilo koje vrste i varijacije boja ukrasa. Važno je samo da s ukusom kombinirate božićne ukrase. Bezvremenski bijeli božićni ukrasi, kao i bezvremenski zlatni ukrasi, božićni ukrasi u bordo boji, nijanse plave ili ružičaste boje vrlo su popularni kod naših kupaca.


Luksuzna Božićna drvća

Luksuzna božićna drvca – TOP 10 za 2021. godinu

Nismo mogli zanemariti činjenicu da su kupci iz godine u godinu sve zahtjevniji, što potvrđuju i sve veće potražnje za savršenim luksuznim božićnim drvcem, koje ipak mora izgledati kao da je živo. Upravo nas najzahtjevniji zahtjevi potiču da svojim kupcima donesemo najluksuznija drvca dostupna na tržištu…

Twinkly svijetla

TWINKLY – Moderne božićne lampice za drvce 21. stoljeća

TWINKLY božićne lampice su inteligentna, revolucionarna LED rasvjeta kojom možete lako upravljati pametnim telefonom. Da biste uživali u najnevjerojatnijim kombinacijama boja i savršenom svjetlosnom showu zahvaljujući svjetlima na drvetu, sve što trebate jest uključiti bluetooth i povezati svoj pametni telefon s pametnim adapterom putem besplatne mobilne aplikacije Twinkly. Igre osvjetljenja koje oduzimaju dah zasigurno će donijeti radost cijeloj vašoj obitelji.

Idi u trgovinu