TOP 10 – bijela i snježna božićna drvca za ovu godinu

Top 10 bijela božićna drvca

Bijelo i snježno drveće posljednjih godina privlači najviše pažnje. Snježni Božić često ostane samo nedosanjani san, pa zašto ga ne ostvariti na ovaj način?

Ova drvca su posljednji hit i među traženima su. Razlog zašto je to tako je jasan! Svojim luksuznim i realističnim izgledom dočaravaju pravi zimski ugođaj. S takvim drvcem vaš će Božić biti nezaboravan, unatoč činjenici da krajolik izvan prozora nije prekriven zimskim snijegom. A tko ne bi želio čaroliju blagdanskih zimskih dana doživjeti kod kuće?

U ponudi su klasična umjetna drvca, ali i modernija i realističnija 3D drvca. Tražite jelu, smreku ili bor? Volite li kad je drvce potpuno bijelo, gusto ili tek lagano prekriveno snijegom? Ponuda je široka pa svatko zaista ima nešto za izabrati.

Elegantna i moderna su i bijela i snježna drvca s integriranom LED rasvjetom, zahvaljujući kojoj više nećete morati brinuti o navijanju svjetla i osigurat će njegovu ravnomjernu raspodjelu, tako da će svako svjetlo biti na pravom mjestu.

Donosimo vam izbor najljepših bijelih i snježnih umjetnih božićnih drvaca.

10. Umjetno božićno drvce Nordijska Smreka LED

Ovo božićno drvce zasigurno će očarati svakoga. Jednostavno je nezaobilazno, ako tražite elegantno i moderno snježno božićno drvce, ovo je pravi izbor za vas. Drvo ima zelene debele PVC grane prekrivene snijegom. Svojim originalnim izgledom i savršenim oblikom dočarava jedinstvenu atmosferu snježnog Božića.

9. Umjetno božićno drvce 3D Snježna Jela

Osim urednog oblika savršenog božićnog drvca, drvce karakterizira mekani sloj umjetnog snijega na krajevima grana. Njegov moderan dizajn jamče 3D iglice jele po obodu drveta u kombinaciji s PVC iglicama unutar drveta, stvarajući gust izgled. Osim toga, grane su dopunjene šišarkama i bobicama, tako da drvce izgleda nevjerojatno autentično.

8. Umjetno božićno drvce 3D Grenlandska Smreka

3D Grenlandska Smreka jasno spada u kategoriju noviteta. Kvalitetne iglice smreke prekrivene su snijegom, a drvce izgleda kao da ste ga upravo donijeli iz šume. Izrađena je od visokokvalitetnog PVC-a i 3D grančica te tako savršeno oponaša živo božićno drvce.

7. Umjetno božićno drvce Bijela Uska Smreka

Cijenit će ga svi koji žele stvoriti savršenu božićnu atmosferu, unatoč ograničenim prostornim mogućnostima. Unatoč činjenici da se radi o uskoj verziji, drvce ima moderan izgled i savršeno se uklapa u svaki dom. Njenom realističnom izgledu pridonosi i činjenica da je izrađena od visokokvalitetnih PVC grančica s debelim slojem snijega.

6. Umjetno božićno drvce 3D Snježna Smreka

Nakon uspjeha 3D Snježne Jmreke, još jedno drvce s bajkovitim dizajnom, 3D Snježna Smreka, dobiva svoj glas. Kao i prethodnik, i ovo drvce ima tradicionalni izgled kojeg stvaraju 3D grančice po obodu i klasične PVC grančice unutar drvca. Tu su i bobice božikovine te krajevi grančica prekriveni umjetnim snijegom. Svojim savršenim izgledom imitira živo božićno drvce i sigurno će biti u središtu pažnje u svakom domu.

5. Umjetno božićno drvce 3D Sibirska Jela

Među novitetima smo uvrstili i jedan atraktivan novitet, a to je nedvojbeno 3D drvce Sibirksa Jela. Drvce karakterizira realističan snježni izgled, a 3D iglice po obodu nadopunjene su klasičnim PVC iglicama koje stvaraju gust izgled. Ovo drvce sigurno će se svidjeti svima.


Bijela i snježna božićna drvca

Bijela božićna drvca i snježna umjetna božićna drvca vrelom su NOVINOM posljednjih godina. Uz pomoć najnovijih tehnologija, slojevi nezapaljivog umjetnog snijega postupno se nanose na grančice ili cijelo drvce. Savršeno imitira pravi snijeg. Na taj se način primjenjuju na klasična drvca, a također i na 3d drvca. Najnoviji sustav primjene garantira da snijeg ne pada sa drveća. Tijekom početnog istezanja grančica oslobađaju se neuhvaćeni dijelovi snijega. Zahvaljujući našim drvcima stvorit ćete neopisivu atmosferu snježnog Božića u svom domu.

Bijela i sniježna umjetna božićna drvca
Bijela i sniježna umjetna božićna drvca

4. Umjetno božićno drvce Bijela Smreka

Ukratko, nezaobilazno, ovo je umjetno božićno drvce Bijela Smreka. S ovim drvcem dočarat ćete snježni bajkoviti Božić upravo u svom dnevnom boravku. Kvalitetna PVC iglica smreke prekrivena je debelim slojem umjetnog snijega i teško ju je razlikovati od živog drveta.

3. Umjetno božićno drvce 3D Alabaster Jela

Želite li luksuzno i ​​moderno umjetno božićno drvce? 3D Alabaster Jela je još jedan novitet i očito je jedan od najmodernijih koje možete pronaći kod nas. Drvce je izuzetno s 3D grančicama i gustim slojem umjetnog snijega, a unutrašnjost drvca ispunjena je klasičnim PVC grančicama za savršenu gustoću. Zahvaljujući razradi do posljednjeg detalja, drvce zajamčeno neće promaći pozornosti.

2. Umjetno božićno drvce 3D Kraljevska Smreka LED

Doživite čari Božića na originalan način. Zaista kraljevski Božić stvorit će vam 3D umjetno drvce Kraljevska Smreka. Možemo ga nazvati utjelovljenjem savršenstva zbog njegovog jedinstvenog izgleda. Drvce se sastoji od kombiniranih 3D i PVC iglica prekrivenih umjetnim snijegom. Bonus je što je nadopunjen LED rasvjetom kojom se upravlja putem pametnog telefona. Nije ni čudo što je među najprodavanijim drvcima.

1. Umjetno božićno drvce 3D Polarna Smreka

Jedan od noviteta je i izuzetna 3D Polarna Smreka. Sanjate li o snježnom Božiću? Ovim drvcem lako ih možete ispuniti. Zelene grane smreke izrađene od kombiniranih 3D i PVC iglica gusto su prekrivene snijegom i tako stvaraju fenomenalan ledeni izgled.

Jeste li zainteresirani za naš izbor bijelih i snježnih drvaca? Više takvih modela možete pronaći u našoj e-trgovini svijetdrveca.hr

Idi u trgovinu