Božićne bojanke, ne samo za djecu

Bojanka, Božić

Približava se božićno vrijeme. Nudimo tematske božićne bojanke za preuzimanje na kojima ne samo vaša djeca već i vi možete biti kreativni.

Djeca, ne samo tijekom Božića, vole nešto stvarati i kreativno se realizirati. Odličan savjet za ugodnije duge zimske večeri je kladiti se na crtanje, ručno rađene razne ukrase od papira ili bojanje bilo koje slike s božićnom tematikom. U svim tim kreativnim aktivnostima ne trebate ništa posebno. Sve što trebate su papir i bojice. Na vama je hoćete li odabrati klasične ili masne pastele s kojima će dijete raditi.

Sljedeće slike – jednostavno preuzmite božićne bojanke na svoje računalo i isprintajte. Kako to učiniti? Lijevom tipkom miša otvorite sliku u punoj veličini. Zatim desnom tipkom miša kliknite sliku i odaberite “Spremi sliku kao”. Odaberite mapu na računalu u koju želite spremiti sliku. Zatim možete jednostavno isprintati spremljenu bojanku sa svog računala. Ili jednostavno preuzmite cijelu datoteku sa svim stranicama za bojanje na kraju ovog članka klikom na zeleni gumb “Sve božićne bojanke za preuzimanje”.

Zatim sve što trebate učiniti je pripremiti bojice i početi bojati.

Božićna bojanka za printanje – Djed Mraz

Božićno drvce, božićna bojanka za printanje

Božićne bojanke božićnih ukrasa, za printanje


Bijela božićna drvca i sniježna umjetna božićna drvca

Bijela božićna drvca i sniježna umjetna božićna drvca posljednjih su godina ogromna NOVOST. Uz pomoć najnovijih tehnologija, slojevi nezapaljivog umjetnog snijega postupno se nanose na grančice ili na cijelo drvce. Savršeno imitira pravi snijeg. Na taj se način primjenjuju na klasična drvca, ali i na 3d drvca.


Božićna bojanka Betlehem, za printanjejaslice

Božićna bojanka za printanje – Snjegović

Božićna bojanka za printanje – Božićno zvono

Božićna bojanka za printanje – životinje

Božićna bojanka za printanje – darovi


Djed Mraz dekoracija

Želite pravi božićni ugođaj u svom domu? Posegnite za ukrasom božićnog Santa Clausa. Santa Claus ili Djed Mraz je ukras koji možete koristiti bilo gdje u svom domu. Lijepo zvuči pored vašeg božićnog drvca, ili ga možete staviti bilo gdje na policu. U ponudi imamo figure Santa Clausa i Djeda Mraza u raznim izvedbama i veličinama, od velikih figurica Djeda Mraza 150 cm, 115 cm, 80 cm, do manjih figura Božićnog Djeda Mraza od 60 cm i 45 cm. Ako želite da vaš dom izgleda fantastično za Božić, Božićni Djed Mraz je definitivno pravi izbor za vas.


Božićna bojanka za printanje – medenjaci

Božićna bojanka, za printanje – Božićna kućica

Bojanka za božić, za printanje – Božićne čarape

Božićne antistres bojanke za printanje


Također bi vas moglo zanimati:

10 savjeta za nesvakidašnje drveno božićno drvce

Jeste li umorni od tradicionalnog božićnog drvca, ali umjesto toga ne možete pronaći odgovarajuću alternativu? Imamo sjajan savjet za vas. Uz drveno božićno drvce zagarantirano  ćete ugodno oživjeti svoj dom. Donosimo vam 10 nadahnjujućih savjeta kako napraviti takvo drvce. Sve što vam treba je doza kreativnosti i spretnosti.

16 izvrsnih ideja za savršeni adventski vijenac

Adventski vijenac već je sastavni dio simbola predbožićnog razdoblja. Njegova tradicija datira iz devetnaestog stoljeća, kada je njemački teolog Johann Heinrich Wichern osnovao školu za siromašnu djecu i postupnim paljenjem svijeća u vijenac uoči Božića odgovorio na dječje pitanje: “Kad će Božić ? “

Idi u trgovinu