Drvca s LED božićnom rasvjetom garancija lepog Božića

Godišnje vađenje iz kutije i odmotavanje LED božićne rasvjete te beskrajno obmotavanje božićnih lampica oko drvca. Je li vam to poznato? Iako je postavljanje i ukrašavanje božićnog drvca vrlo lijepa obiteljska tradicija, donosimo vam sjajan savjet kako ga učiniti još ugodnijim.

Jeste li čuli za drveće s LED božićnom rasvjetom? Takvo moderno drvce s LED božićnom rasvjetom, koja je već ugrađena u drvce, uštedjet će vam ne samo vrijeme, već i živce.

Drvca s LED božićnom rasvjetom

Drvca s LED božićnom rasvjetom trenutno su najmodernija stvar na tržištu. U današnja „pametna“ vremena pametni uređaji već su dio naše svakodnevice, pa zašto božićna drvca ne bi podlegla ovom trendu? Takva LED božićna drvca čak se mogu povezati s vašim mobitelom, pomoću kojeg možete prebaciti načine rasvjete, uključiti ili isključiti svjetla i podesiti timer.

Umjetno božićno drvce 3D Kraljevska Smreka LED
Umjetno božićno drvce 3D Kraljevska Smreka s LED božićnom rasvjetom
Umjetno božićno drvce Bijeli Bor LED
Umjetno božićno drvce Bijeli Bor s LED božićnom rasvjetom

Na tržištu ćete pronaći trendovska 3D drvca s LED božićnom rasvjetom, kao i klasična PVC božićna drvca s LED lampicama. Također možete birati između bijelih i snijegom prekrivenih drvca s lampicama ili tradicionalnog zelenila. To samo ovisi o vašim željama i financijskom proračunu.


Drvca s božićnom LED rasvjetom

Božićna rasvjeta s LED lampicama je NOVINA zadnjih godina. Božićne lampice su ugrađene u kraj stropa, tako da nikada nećete biti dovoljno stari da biste lampice objesili na strop. Svaki strop je opremljen SMART adapterom, tako da možete kontrolirati svoju rasvjetu na stropu pomoću aplikacije koju preuzimate na svoj mobilni telefon.


Boja LED božićnih lampica

Drvca s LED božićnom rasvjetom izrađena su u nijansi tople bijele boje. Upravo ova vrsta boje rasvjete može stvoriti ugodnu i ugodnu atmosferu u sobi. Rasvjeta u toplim bijelim tonovima lijepo se uklapa u svaki božićni ukras. No, uz ovu nijansu božićne rasvjete jako volimo zlatne božićne ukrase ili bakrene ukrase koje možete lijepo kombinirati s drugim bojama ukrasa, poput ružičaste ili tradicionalne crvene.

Umjetno božićno drvce nordijska smreka 240cm LED
Božićne lampice s toplim LED bojama
Umjetno božićno drvce nordijska smreka 270cm 900LED
Božićne lampice s toplim LED bojama

Broj LED božićnih lampica

Broj LED dioda na drvcima varira ovisno o specifičnoj vrsti i visini samog drveta. U našoj ponudi imamo drvca sa LED božićnim lampicama od visine drvca od 180cm do 450cm.

 • Drvce 180 cm – broj LED dioda od 250 do 350, ovisno o vrsti drveta
 • Drvce 210 cm – broj LED dioda od 350 do 500, ovisno o vrsti drveta
 • Drvce 240cm – broj LED dioda od 500 do 700, ovisno o vrsti drveta
 • Drvce 270 cm – broj LED dioda od 650 do 900, ovisno o vrsti drveta
 • Drvce 300cm – broj LED dioda od 1000 do 1150, ovisno o vrsti drveta
 • Drvce 360cm – broj LED dioda 1450
 • Drvce 400cm i 450cm – broj LED dioda od 1750 do 2000

Božićne lampice – funkcije smart adaptera i njegovog načina rada

Nije iznenađenje da možete jednostavno upravljati modernim božićnim drvcima s LED božićnom rasvjetom pomoću pametnog telefona. Sve što trebate učiniti je preuzeti besplatnu aplikaciju Royal Christmas koja vam nudi više funkcija i načina osvjetljenja:

 • treperenje
 • valovi
 • sekvenca
 • luminoznost
 • tajmer za isključenje
Smart adapter – inteligentno upravljanje božićnim lampicama putem telefona

Ostale prednosti drvca s LED božićnom rasvjetom su do 70% uštede energije zahvaljujući LED lampicama i na kraju, ali ne manje važno, ušteda vašeg vremena, zahvaljujući činjenici da više nećete morati omotati božićne lampice na drvce.

No, pri kupnji ovako modernog božićnog drvca morate imati na umu i da će vam služiti dugi niz godina, a samim time i ulaganje u kvalitetu svakako će vam se isplatiti.

Dakle, jesmo li vas uvjerili? Hoćete li i ove godine imati moderan Božić 21. stoljeća?

Kvalitetna i elegantna božićna drvca s LED božićnim lampicama možete pronaći na web stranici svijetdrveca.hr


Također bi vas moglo zanimati:

Pripremite se za Božić unaprijed: O čemu biste trebali razmišljati?

Svijet se neprestano mijenja. To se također odnosi na različita područja našega života. Najveći od njih dolaze uglavnom početkom nove godine i na Božić….

Nećete razlikovati 3D umjetna božićna drvca od živih

Ukrašeno božićno drvce sastavni je simbol Božića. Međutim, iz tog razloga svake godine spaljuje se nevjerojatan broj drveća. Istina je da to obično nije drveće iz šume….

Idi u trgovinu