Koja će biti boja Božića 2022.?

Merry Christmas, Happy New Year

Pratite li svake godine trendove božićnih ukrasa i da li mijenjate li božićne ukrase prema tome koja je boja trenutno na tečaju? U tom slučaju, ovaj je članak za vas. Nije tajna da su, kao i sve ostalo, božićni ukrasi podložni trendovima, bilo dizajnom ili bojama. U našem članku smo se fokusirali uglavnom na različite kombinacije boja ukrasa koji će biti najbolji u sezoni 2022/2023 i učiniti da božićne boje budu nezaboravne. Upoznat ćemo vas i s TOP bojom za Božić 2022. koju ljubitelji trendova jednostavno ne smiju propustiti prilikom ukrašavanja za Božić.

Dobri stari klasik

Crvene božićne kuglice u kombinaciji sa zelenim božićnim ukrasima i bijelim dodacima. Čini se da se ljubitelji tradicionalnog Božića teško odriču ovih boja. No, zahvaljujući njihovoj bezvremenosti, ovim uobičajenim božićnim bojama nećete ništa pokvariti. Ali zašto ne nadopuniti takve tradicionalne božićne ukrase elegantnim crnim božićnim kuglicama ili smeđim božićnim ukrasima? Takva kombinacija boja zajamčeno će oživjeti vaše božićne boje. Svoje božićne ukrase možete usavršiti, primjerice, elegantnim likovima Djeda Božićnjaka u tradicionalnim, crvenim i bijelim nijansama.

Klasični šareni ukrasi

Luksuzni crno – bakreni božićni ukras

Volite li ekstravaganciju i dašak luksuza, svakako ćete posegnuti za crnim božićnim ukrasima koje možete savršeno kombinirati s bakrenim božićnim kuglicama i ostalim dodacima. U takve trendove u božićnim bojama možete fino ugoditi i cijelo božićno veče ili razne dodatke za dom. Odličan izbor za ovu vrstu ukrasa je luksuzna, crno-bakrena prostirka ispod božićnog drvca kojom ne samo da prekrijete stalak za drvce, već i date dašak svom božićnom drvcu.

Luksuzni bakarno-crni ukrasi

Prirodne boje božićnih ukrasa

Božićni ukrasi u prirodnim nijansama boja sve su popularniji, ne samo među onima koji se trude da na božićnom drvcu vise samo eko ukrasi. Smeđe božićne kuglice, nježnozeleni božićni ukrasi, narančasti božićni ukrasi, ali i bakreni… Kombinacijom svih ovih boja stvorit ćete pravi sklad boja prirode na svom drvcu. Prednost ovih kombinacija boja je što takve ukrase možete izraditi i sami, od raznih prirodnih materijala.

Natural prirodni ukrasi

Romantični pastelni božićni ukrasi

Pastelni božićni ukrasi su trend posljednjih godina. Elegantne božićne kuglice staro-ružičaste boje, pastelne, plave božićne dekoracije, mentol zeleni ukrasi na drvcu, ali i krem ​​boja ukrasa siguran je ulog da boja Božića bude nesvakidašnja. Božićni ukrasi u ovako suptilnim nijansama izgledaju jako ukusno i sigurni smo da će još nekoliko godina dominirati u bojama božićnih ukrasa. Za ovako nježnu i romantičnu dekoraciju vrlo je prikladan elegantan bijeli tepih ispod božićnog drvca, a cjelokupni dojam dekoracije možete podvući raznim ukrasima sobova ili Djeda Božićnjaka u nježnim bojama.

Pastelno nežni šareni ukrasi

Nepogrešivi božićni ukrasi u tirkiznoj boji

Tirkizna božićna dekoracija, izgleda stvarno nevjerojatno. Blijeđe, tirkizne božićne kuglice možete kombinirati s tamnijim smaragdnim božićnim ukrasima i dodati nježnije, bijelo-srebrne ukrase među ove nepogrešive boje. Ako se ne bojite eksperimentirati, ukrašeno božićno drvce možete nadopuniti rasvjetom, na koju možete postaviti tirkizne ili srebrne nijanse rasvjete. Dakle, možete li zamisliti svoje božićno drvce odjeveno u ove boje? Mi definitivno DA!

Tirkizni ukrasi

Koja će boja biti jedinstvena boja Božića u 2022.?

Pantone svake godine najavljuje boju nadolazeće godine, bilo na području mode, kućnih dodataka, kao i na području božićnih ukrasa. Za 2022. godinu najboljom je proglašena boja pod nazivom Very Peri. Upravo bi ova boja, koja krije kombinaciju plave, ljubičaste i suptilne daške crvene, trebala dominirati sljedećim božićnim danima 2022./2023. Na prvi pogled može se činiti kao klasična ljubičasta, ali boja Very Peri je nježnija i inspirirana biljkom Perennial Smaller u engleskom Periwinkle.

Ove godine, stoga, na tržištu ćete pronaći zajamčeno velik broj božićnih ukrasa u ovoj boji. Božićne ukrase u boji Very Peri možete lijepo kombinirati sa srebrnim božićnim dodacima, blijedo ružičastim božićnim kuglicama ili pastelno plavim i bijelim božićnim ukrasima.
Dakle, hoćete li i ove godine podleći vrućem božićnom trendu?

Božićni ukrasi

Božićna drvca ukrašena od strane naših kupaca

Božić ponovno kuca na naša vrata i možda svatko od vas polako razmišlja o tome kakvim će božićnim ukrasima i ukrasima koristiti ukrašavanje božićnog drvca. Danas već možete birati između velikog broja božićnih ukrasa i ukrasa raznih boja i dizajna. Ali kako kombinirati božićne ukrase? Koja je boja sada moderna i koji je ukras prikladan za svaku vrstu božićnog drvca? Ako i vi postavite ova pitanja, nadahnite se fotografijama naših kupaca koji su se pohvalili svojim najljepšim božićnim drvcima.

Drvca s LED božićnom rasvjetom garancija lepog Božića

Godišnje vađenje iz kutije i odmotavanje LED božićne rasvjete te beskrajno obmotavanje božićnih lampica oko drvca. Je li vam to poznato? Iako je postavljanje i ukrašavanje božićnog drvca vrlo lijepa obiteljska tradicija, donosimo vam sjajan savjet kako ga učiniti još ugodnijim.

Pripremite se za Božić unaprijed: O čemu biste trebali razmišljati?

Svijet se neprestano mijenja. To se također odnosi na različita područja našega života. Najveći od njih dolaze uglavnom početkom nove godine i na Božić. Međutim, prošlogodišnji praznici razlikovali su se od prethodnih. Morali smo odustati od susreta s obitelji i prijateljima. Mnogi od nas nisu ih preživjeli sretno ili veselo. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da ovaj Božić provedete u miru i slozi.

Idi u trgovinu