Mali umjetni borovi, gdje ih smjestiti?

Božićna drvca u saksiji

Božić ne mora biti samo zbog velikih i moćnih božićnih drvca. Nemaju svi dovoljno mjesta za tako veliko stablo, a za ovaj slučaj su manji umjetni borovi odlična alternativa. Mala božićna drvca ne zauzimaju puno prostora, unijet će dašak Božića u vaš dom i razveseliti sve koji se Božiću raduju. Koje su prednosti malih borova i na koja mjesta ih postaviti?

Mala božićna drvca i njihove prednosti

Glavna prednost ovih drvca je njihova veličina. Ne samo da takva drvca imaju manju visinu, postoji značajna razlika u odnosu na klasična božićna drvca u njihovoj širini. Možete ih uklopiti stvarno bilo gdje, bilo da ga koristite kao glavno božićno drvce, ili kao dodatni ukras za hodnik, predsoblje ili dječju sobu. Danas se mali borovi izrađuju tako da se ne razlikuju od živih drvaca. Na tržištu ćete pronaći stabla manjih dimenzija u raznim izvedbama. Takvo drvce možete odabrati i u prvoklasnoj FULL 3D ili 3D kvaliteti ili se kladiti na klasično, malo božićno drvce od PVC iglica. Nema ograničenja u boji ovih mini stabala. Snježna ili mala stabla u različitim nijansama zelene su nešto što se podrazumijeva.

Još jedna prednost je što vam za ukrašavanje takvog drvca nije potrebno mnogo ukrasa. Sve što vam treba je nekoliko božićnih kuglica ili drugih ukrasa i vaš mali bor je ukrašen. Ili možete napraviti samo malo božićno drvce s rasvjetom bez drugih ukrasa.

Gdje smjestiti mali umjetni bor?

Mogućnosti je doista mnogo. Mali umjetni bor lijepo će se pokazati na raznim ormarićima, policama, ali će i lijepo izgledati u predsoblju, u hodniku, na terasi ili kao božićno drvce u dječjoj sobi. Mali bor možete lako postaviti na dasku uz prozor. Također možete koristiti ovakav mali umjetni bor za ukrašavanje uredskog prostora.

Mali umjetni borovi lijepo će se pokazati u raznim saksijama, drvenim kutijama ili pletenim košarama. Izgledat će sa ukusom, elegantno i sa stilom, ali prosudite sami.

Mali umjetni borovi okićeni od naših kupaca

Ne možete zamisliti kako biste ukrasili takvo drvce? Umjetni borovi su vrlo popularni među našim kupcima i šalju nam fotografije svojih okićenih drvca. Stoga se inspirirajte ukrasom, izravno iz njih.

Zaboravite mnoge ukrase za drveće. Sve što vam treba je nekoliko ukrasa koji će biti dovoljno bogati za stablo ovih dimenzija. Preporučamo da odaberete ukrase dosta manjih dimenzija kako ne bi izgledali prejako na drvcu. Možete se kladiti na tradicionalne božićne kuglice, razne božićne mini figure ili ptice.

Već tako malo okićeno božićno drvce zasigurno će biti dovoljan simbol Božića u vašem domu.

Izbor najkvalitetnijih malih umjetnih božićnih drvca možete pronaći na e-trgovini svijetdrveca.hr.


Pripremite se za Božić unaprijed: O čemu biste trebali razmišljati?

Svijet se neprestano mijenja. To se također odnosi na različita područja našega života. Najveći od njih dolaze uglavnom početkom nove godine i na Božić. Međutim, prošlogodišnji praznici razlikovali su se od prethodnih. Morali smo odustati od susreta s obitelji i prijateljima.

Drvca s LED božićnom rasvjetom garancija lepog Božića

Godišnje vađenje iz kutije i odmotavanje LED božićne rasvjete te beskrajno obmotavanje božićnih lampica oko drvca. Je li vam to poznato? Iako je postavljanje i ukrašavanje božićnog drvca vrlo lijepa obiteljska tradicija, donosimo vam sjajan savjet kako ga učiniti još ugodnijim.

Božićna drvca ukrašena od strane naših kupaca

Božić ponovno kuca na naša vrata i možda svatko od vas polako razmišlja o tome kakvim će božićnim ukrasima i ukrasima koristiti ukrašavanje božićnog drvca. Danas već možete birati između velikog broja božićnih ukrasa i ukrasa raznih boja i dizajna. Ali kako kombinirati božićne ukrase?

Idi u trgovinu
Proslavite početak ljeta s nama, popusti do -15%
-15% na sve proizvode na zalihi
x