Uska drvca – stilsko rješenje za ograničene prostore

Jeste li jedni od onih koji kada čuju riječ božićno drvce zamišljaju masivno i grmoliko drvce koje vlada vašim božićnim kućanstvom i s kojeg nitko ne može odvojiti pogled? No nestaje li ta ideja čim preispitate prostor koji vam je na raspolaganju za božićno drvce? Predstavljamo vam uska božićna drvca koja su idealno riješenje za ograničene prostorije.

Koliko ste puta očajnički mjerili prostor namijenjen za to, i koliko god se trudili, vaše drvce iz snova jednostavno nema prostora? No, ne morate se odreći prekrasnog božićnog drvca! Imamo rješenje za vas!

Uska drvca pristaju bilo gdje

Uska božićna drvca idealna su za one koji imaju ograničen prostor. Uostalom, nema svatko viška mjesta kod kuće ili ne želi zbog božićnog drvca seliti namještaj ili reorganizirati kućanstvo.

Specifičnost ovih drvaca je njihov uzak oblik zahvaljujući kojem stanu zaista svugdje.

Namijenjene su svima onima koji traže božićno drvce po aktualnim modnim trendovima, a koje ne zauzima puno mjesta.

Uska božićna drvca dokaz su da i uska umjetna jelka može biti moderna i uklopiti se u skučene prostore jer doseže maksimalnu širinu dna od 1 metra.


Umjetna Božićna 3D drvca

3D umjetna božićna drvca HIT su posljednjih godina. Korištene 3D igle ne otpadaju i ne mogu se razlikovati od živih. Samo kod nas pronaći ćete više od 45 ekskluzivnih vrsta. Svako naše 3D drvce nudi prvoklasni izgled, oblik i savršenstvo boja.


Uska drvca raznih stilova i veličina

Ne morate se brinuti da je izbor uskih drvaca ograničen i da morate birati samo između nekoliko vrsta. U ponudi su klasična drvca od PVC iglica, ali i modernija 3D drvca. Također ćete biti iznenađeni raznolikošću i različitim dizajnom. Možete birati između zelenih, neobičnih srebrnih  ili će vas očarati bijela i snježna drvca.

Zanimljiv savjet koji svakako vrijedi spomenuti su uska drvca s LED rasvjetom koja će osvijetliti dom i olakšati uređenje.

Čak i usko božićno drvce može biti šarmantno i stvoriti prekrasan božićni ugođaj, samo trebate odabrati.


Također bi vas moglo zanimati:

Najljepša božićna drvca od naših kupaca -TOP 10

Online natjecanje za najljepša božićna drvca već je tradicija na Facebook stranici naše e-trgovine svijetdrveca.hr. Naši zadovoljni kupci šalju nam fotografije kako su okitili svoja božićna drvca kupljena kod nas, a mi ih dijelimo na našem Facebook profilu.

Otkrijte jedinstvena gigantska božićna drvca

Božićno vrijeme se bliži, a vi tražite božićno drvce koje će privući pažnju i savršeno se uklopiti u velike reprezentativne prostore ili interijere s visokim stropovima? Imamo rješenje za vas. Odaberite iz naše ponude u kategoriji gigantska božićna drvca, gdje ćete pronaći umjetno božićno drvce po vašoj želji.

Umjetno božićno drvce, 5 prednosti koje zauvijek uvjeravaju

Umjetno božićno drvce, ili pak živo? Ako si svake godine postavljate isto pitanje, a ne možete se odlučiti koju vrstu božićnog drvca kupiti, pođite s nama i uvjerite se u prednosti koje će vam donijeti kupnja umjetnog drvca.

Idi u trgovinu