Otkrijte jedinstvena gigantska božićna drvca

Gigantsko umjetno božićno drvce

Božićno vrijeme se bliži, a vi tražite božićno drvce koje će privući pažnju i savršeno se uklopiti u velike reprezentativne prostore ili interijere s visokim stropovima? Imamo rješenje za vas. Odaberite iz naše ponude u kategoriji gigantska božićna drvca, gdje ćete pronaći umjetno božićno drvce po vašoj želji.

Gigantska božićna drvca preobrazit će svaki prostrani interijer i stvoriti u njemu čarobnu atmosferu. Ovakvo gigantsko drvce zajamčeno nikome neće promaknuti pa su stoga idealan izbor za ukrašavanje predsoblja javnih zgrada, trgovačkih centara ili izložbenih prostora. Također su prikladni za unutarnje i vanjske prostore i stoga mogu zasjati na trgovima ili pozornicama tijekom božićnih sajmova ili čak u crkvama.

Kako izgleda gigantsko umjetno božićno drvce?

Ovdje ih možete pronaći u raznim vrstama i izvedbama, pri čemu naravno ne mogu nedostajati popularna 3D Ekskluzivna Smreka i snježno drvo 3D Kraljevska Smreka. Zahvaljujući velikom broju 3D grana dopunjenih PVC iglicama od kojih je drvce izrađeno, možete očekivati ​​zaista gust i realan izgled. Ova ekskluzivna 3D iglica izrađena je najnovijom tehnologijom od odljevaka pravih iglica i tako savršeno oponaša živo drvo u prirodi. Osim toga, izrađen je od sporo gorećih materijala. Drvo impresionira svojim izgledom, razrađenom strukturom grana i kukastom strukturom koja osigurava čvrstoću grana.

Praktično drvce za svakoga

Visine gigantskog drveta u rasponu od 400 do 1200 cm daju kupcima mogućnost odabira koji odgovara veličini prostora. Unatoč svojoj visini, stabla su otporna na snagu vjetra. Gigantska božićna drvca Imaju čvrst metalni okvir zahvaljujući kojem se umjetno božićno drvce lako sastavlja i podesi po visini. Kupci će svakako cijeniti to što pakiranje prevelikog umjetnog drvca u čvrstoj kutiji za pohranu uključuje komplet za montažu s vijcima, tako da nema potrebe za traženjem prikladnog alata. Uključena je i girlanda od 540 cm koji je odličan za pokrivanje prostora između poda i okvira jelke.

Drveće koje jamči nesvakidašnji Božić

Luksuzna gigantska božićna drvca jedinstvena su i jedinstvena ne samo zbog nevjerojatno masivnog i realističnog izgleda. Ova drvca dostupna su i sa zasebnom LED rasvjetom koja se lako kontrolira u toploj bijeloj boji, a broj LED lampica ovisi o visini drvca. Ova rasvjeta je prikladna za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Kupci drvce mogu okititi brzo i jednostavno koristeći prekrasan ukrasni paket koji je dostupan u tri boje: crvenoj, zlatnoj, plavoj, zelenoj, crnoj i srebrnoj. Jedan ukrasni paket sadrži 690 komada ukrasa, a broj ukrasnih paketa ovisi o veličini drvca.

Tražite li zaista originalno i nezaobilazno drvce, odaberite iz naše ponude u kategoriji predimenzionirana i gigantska drvca.


Možda će vas zanimati:

Umjetni borovi – TOP 10 luksuznih za ovu godinu

Kao i svake godine, donosimo vam ekskluzivnu listu luksuznih božićnih drvca koja su namijenjena najzahtjevnijim kupcima. Svatko želi da se kod kuće ističe lijepo, moćno, realistično božićno drvce koje se neće razlikovati od živih. Upravo takva drvca naći ćete u ovom članku.

Božićni vijenci za vrata i stol – 40+ inspiracija

Božićni vijenci za vrata ili stol izvrstan su ukras koji upotpunjuje cjelokupni božićni ugođaj i ima višestruku namjenu. Možete ga jednostavno staviti na stol, nježno ukrasiti, pričvrstiti svijeće na njega ili jednostavno okačiti na ulazna vrata, ili iznad kamina, ili negdje drugdje na zid.

Božićni ukrasi, ne propustite njihove TOP trendove!

Može se reći da je Božić pred vratima. Blagdani mira, božićni ukrasi, radosti i obitelji. Ali kako se izdvojiti iz gomile i biti u trendu čak i tijekom Božića? Kako bismo vam olakšali što više, donosimo vam savjete o TOP trendovima s božićnim ukrasima!

Idi u trgovinu
Proslavite početak ljeta s nama, popusti do -15%
-15% na sve proizvode na zalihi
x