Božićni ukrasi, ne propustite njihove TOP trendove!

Božićni ukras

Može se reći da je Božić pred vratima. Blagdani mira, božićni ukrasi, radosti i obitelji. Ali kako se izdvojiti iz gomile i biti u trendu čak i tijekom Božića? Kako bismo vam olakšali što više, donosimo vam savjete o TOP trendovima s božićnim ukrasima!

100 ljudi, 100 ćudi. To važi i za božićne ukrase. Uostalom, svatko ima drugačiji ukus, mišljenje i odnos prema određenim stvarima. Božićna ukrašavanja danas se mogu raditi na različite načine.

Uvijek slijedite sebe. Ponuda je doista široka, tako da se oko toga definitivno ne morate brinuti. Različite boje, vrste, oblici ili materijali. Na kraju, ali ne i najmanje važno, pobrinite se za cijelu prostoriju u kojoj darujete božićne ukrase. Sve bi trebalo savršeno ići zajedno i činiti jednu cjelinu.

Koje trendove u božićnim ukrasima ne smijete propustiti?

Božićni ukrasi ispred ulaznih vrata

To znamo iz božićnih filmova. Prekrasan božićni ukras ispred ulaznih vrata divno će upotpuniti božićni ugođaj i neće izbjeći znatiželjnom pogledu oko prolaznika. To ne moraju biti komplicirani ukrasi. Sve što trebate učiniti je okačiti božićnu girlandu oko ulaznih vrata, pričvrstiti božićni vijenac ili neki drugi ukras na vrata, a oko ulaznih vrata postaviti razne božićne ukrase, poput Djeda Božićnjaka, sobova ili božićnih poklona.

Odličan savjet za vas je napuniti stari lampion božićnim kuglicama i na vrh lampiona pričvrstiti četinar, šišarke ili mašnu. Takav će ukras lijepo stajati ispred vaših ulaznih vrata.

Božićni ukras za vrata

Sama božićna dekoracija na vratima učinit će puno za cjelokupni dojam. Uostalom, ulazna vrata su ono što posjetitelj prvo vidi kada dođe k vama. Možda najtradicionalniji božićni ukrasi za vrata su vijenci. Na vrata možete pričvrstiti jedan veliki vijenac koji ukrasite po vlastitom ukusu ili možete koristiti više vijenaca za ukrašavanje vrata koje ukrasite širokom trakom i božićnim kuglicama.

Jednako sjajan savjet za ukrašavanje vrata je i košarica od slame pričvršćena na vrata, u koju stavite šišarke, crvene bobice i cijeli ovaj ukras upotpunite vrpcama. Ali koliko je jednostavno, zar ne?

Međutim, božićne ukrase na vratima možete učiniti i nekonvencionalnijim. Ukras možete izraditi i uz pomoć papira od kojeg možete izraditi razne božićne motive i potom ih pričvrstiti na široke vrpce koje poput girlandi objesite oko vrata. Umjesto vijenca, možete pričvrstiti i papirnati ukras izravno na vrata. Ovakvi veseli ukrasi posebno će se svidjeti vašim mališanima.

Božićno uređenje stana

Vaše božićno uređenje stana definitivno ne bi trebalo ostati samo na božićnom drvcu. Svoj dom možete lijepo uskladiti sa svojim drvcem uz pomoć girlandi, malih drveća u saksiji i drugih ukrasa.

Prekrasan ukras možete lako napraviti kroz stare drvene ljestve, na koje pričvrstite četinare i božićne čarape, na koje će vam Djed Božićnjak (ako ste slušali) donijeti darove.

Ako ne želite izrađivati ​​kućne ukrase, trgovine su prepune raznih božićnih dodataka koji će lijepo upotpuniti božićni ugođaj u vašem domu.


Božićne girlande

Nudimo moderne i kvalitetne božićne girlande. Svaka girlanda ima jedinstven dizajn. Bilo da tražite bijele, snježne, zelene ili moderne 3D igle. Božićne girlande pomoći će vam da savršeno dočarate božićnu atmosferu u vašem domu. Naše girlande možete ukrasiti prema vlastitoj mašti i tako fino dotjerati cijelu sobu.


Božićni ukrasi za stol

Svakako ne zaboravite na božićne ukrase vašeg stola. Sve što trebate je stvarno mali dodatak i stol će izgledati drugačije… Što kažete na snježni krajolik u staklu? Takav moderan božićni dodatak zajamčeno će oživjeti vaš božićni stolni ukras.

Malo tradicionalniji je stolni ukras, kreiran na drvenoj podlozi. Naravno, podloga ne mora biti izrađena od drveta. Ovisi o ukusu svake osobe. Sve što trebate učiniti je postaviti mala snijegom prekrivena božićna drvca na prostirku i normalno ih kombinirati sa svijećama i lampicama. Preljepo, estetsko i božićno.

Također možete izraditi božićne ukrase za stol od čaša za šampanjac. Sve što trebate učiniti je pokriti šišarku čašom koju ste prethodno posuli umjetnim snijegom i dodati nekoliko mini ukrasa. Jednostavno stavite svijeću na dršku čaše. Vjerujte da takav jedinstveni svijećnjak nećete nigdje pronaći.

Božićni ukrasi za balkon

Kada ukrašavamo, ne smijemo propustiti balkon. Uostalom, on je svima pred očima, pa zašto mu ne dati savršen božićni pečat. Za ukrašavanje balkona za Božić zaista nije potrebno puno. Savršeno će nam poslužiti božićne girlande koje možemo ukrasiti božićnim kuglicama, ali i božićnim lampicama.

Božićni ukrasi u saksiji

Jeste li znali da u saksiji možete stvoriti uistinu prekrasne božićne ukrase? U saksiju jednostavno stavite grančice četinara koje po želji možete ukrasiti lampicama ili šišarkama, drvetom ili drugim božićnim ukrasima. Saksiju možete ukrasiti i vrpcom ili na njoj nešto napisati. Nema granica za fantaziju.

Jednako zanimljiva je i dekoracija saksije u koju osim porculana ubacujete i velike božićne kuglice koje zajedno tvore svojevrsni veliki božićni pik. Božićni ukras u saksiji može koristiti i u zatvorenom i na otvorenom.

Božićni ukrasi na otvorenom

Mnogi ljudi razmišljaju o uređenju eksterijera svog doma, pa tijekom Božića možemo vidjeti brojne osvijetljene kućice. No, ne radi se samo o samoj rasvjeti. Svoje dvorište ili vrt možete ukrasiti i maštovitijim ukrasima. Možete se kladiti na razna, prevelika LED drvca koja će lijepo osvijetliti vaše dvorište ili svjetleće ukrase sa sobovima i sankama. Alternativno, jednostavno postavite maštovit natpis i božićni motiv na svoja vrata. Stvarno možete smisliti bilo što.

Stoga neoklijevajte, i izaberite iz bogate ponude naših proizvoda. To će najbliži Božić učiniti nezaboravnim!


Možda će vas također zanimati:

Kada postaviti božićno drvce?

Kada postaviti božićno drvce? Prema predaji, naši su preci postavilljali božićno drvce na Božić, 24.12. ujutro i cijela je obitelj sudjelovala u njegovom uređenju. Ukras drvca popratili su božićne pjesme, priprema tradicionalnih božićnih delicija i večera na Božić.

Savršeno ukrašeno božićno drvce, savjeti kako do toga

Božić se brzo bliži, a vi opet ne znate kako ukrasiti božićno drvce? Koji božićni ukrasi i kakav stil bi odgovarali, kojim ukrasima osvijetliti i u kojoj boji pristajati da biste dobili savršeno ukrašeno božićno drvce uz cijeli božićni ukras?

Drvca s LED božićnom rasvjetom garancija lepog Božića

Godišnje vađenje iz kutije i odmotavanje LED božićne rasvjete te beskrajno obmotavanje božićnih lampica oko drvca. Je li vam to poznato? Iako je postavljanje i ukrašavanje božićnog drvca vrlo lijepa obiteljska tradicija, donosimo vam sjajan savjet kako ga učiniti još ugodnijim.

Idi u trgovinu
Proslavite početak ljeta s nama, popusti do -15%
-15% na sve proizvode na zalihi
x