Najljepša božićna drvca od naših kupaca -TOP 10

Najljepša božićna drvca naših kupaca

Online natjecanje za najljepša božićna drvca već je tradicija na Facebook stranici naše e-trgovine svijetdrveca.hr. Naši zadovoljni kupci šalju nam fotografije kako su okitili svoja božićna drvca kupljena kod nas, a mi ih dijelimo na našem Facebook profilu.

O najljepšem božićnom drvcu odlučuju naši pratitelji koji svoja božićna drvca podržavaju gumbom lajk. Pobjednici, prva četiri odjeljka, zauzet će drvca s najvećim brojem “lajkova”.

A koja su drvca bila najuspješnija u božićnoj sezoni 2022 / 2023? Za vas smo pripremili pregled TOP 10 najljepših božićnih drvaca prema mišljenju naših kupaca.

1. Mjesto

Umjetno božićno drvce 3D Kraljevska Smreka 270cm

U izboru za najljepša božićna drvca, ubedljivo prvo mjesto zauzela je 3D Kraljevska Smreka s brojem lajkova od 544. Za ukrašavanje drvca naručiteljica je odabrala crvene božićne kuglice i ukrase, koje je nadopunila bijelim božićnim kuglicama te upotpunila cjelokupan izgled drvca zelenim božićnim ukrasima. Ova tradicionalna, crveno-bijelo-zelena kombinacija zasigurno će se svidjeti mnogim gledateljima.

2. Mjesto

Umjetno božićno drvce Kristalna Smreka 220cm

Kristalnu Smreku naši su pratitelji s 481 lajkom izabrali za drugo najljepše božićno drvce. Snježni izgled jelke mušterija je potkrijepila bijelim božićnim ukrasima koje je dopunila zlatnim mašnama i božićnim kuglicama te malom količinom srebrnih božićnih ukrasa. Kupac je koristio razne vrste ukrasa za ukrašavanje drvca. Elegantni, veliki cvjetovi, ukrasi u obliku snježnih pahuljica, ptica ili sova. Ovu dekoraciju dovela je do apsolutnog savršenstva modernim, bijelim tepihom ispod božićnog drvca na kojem se nalaze nježne srebrne pahulje.

3. Mjesto

Umjetno božićno drvce 3D Kraljevska Smreka 210cm

Sa 448 glasova postalo je treće najljepše božićno drvce, 3D Kraljevska Smreka. Naša zadovoljna mušterija odlučila se za romantičnu dekoraciju za koju je koristila bijele božićne ukrase u kombinaciji s blijedo ružičastim božićnim kuglicama, masivnim ružičastim cvjetovima ili pak božićnim ukrasima u obliku srca. Bijela anđeoska krila, koja su vrlo moderna, stilski su dodatak ovom drvcu. Oko bora su božićne figure sobova, a na tlu se ističe trendi ružičasto krzno ispod bora.

4. Mjesto

Umjetno božićno drvce Snježni Bor 250cm

Umjetno božićno drvce Snježni Bor zauzeo je 4. mjesto s 361 glasom.Ovo inače zeleno božićno drvce, tek pri vrhovima prekriveno snijegom, moderna božićna drvca kao što je ovo već na prvi pogled djeluje moćno, posebice zahvaljujući svojoj visini. Kupac ga je obukao u nježne boje. Za dekoraciju je koristila uglavnom bijele božićne kuglice i bijele mašnice, koje je upotpunila nježno ružičastim božićnim kuglicama i ukrasima u obliku zimskih rukavica i zvjezdica. Uz svu tu dekoraciju lijepo se uklopio i manji broj svjetlucavih, srebrnih, božićnih kuglica. Ispod jelke ističe se elegantna bijela prostirka za božićno drvce na koju su postavljeni srebrni ukrasni vlakić i bijelo-sivi lik patuljka.

5. Mjesto

Umjetno božićno drvce 3D Ledena Smreka 150cm

Ovakvo niže božićno drvce zauzelo je peto mjesto s 347 glasova. Drvcem dominira samo nekoliko velikih srebrnih cvjetova i nekoliko srebrnih božićnih kuglica u kombinaciji s većim ružičastim božićnim kuglicama i bakrenim božićnim ukrasima u obliku ptica i leptira. Vrh jelke ukrašen je velikom bijelom mašnom, iznad koje se nalazi bijelo-srebrna pika. Cijelo drvce blista zahvaljujući LED rasvjeti u hladnim bijelim nijansama. Model ove vrste dokaz je da se i manje jelke mogu uvrstiti među najljepša božićna drvca.


FULL 3D Božićna drvca

FULL 3D božićna drvca (100% 3D) izrađena su isključivo od 3D igala i tako savršeno oponašaju živo drvce. 100% 3D božićno drvce predstavlja najluksuzniju i najmoderniju stvar koju tržište može ponuditi.


6. Mjesto

Umjetno božićno drvce 3D Kraljevska Smreka 210cm

Sljedeće drvce koje se najviše “lajkalo” je božićno drvce 3D Kraljevska Smreka sa 338 glasova.Kupac je odabrao kombinaciju bijelih božićnih kuglica, crvenih božićnih ukrasa i male količine zlatnih božićnih ukrasa. Božićni ugođaj upotpunjuju figure Djedova Božićnjaka koje su postavljene oko bora te prepoznatljiva LED rasvjeta koja se nalazi oko prozora.

7. Mjesto

Umjetno božićno drvce 3D Planinska Smreka 240cm

Nezaobilazna Planinska Smreka, zauzela je sedmo mjesto s 325 glasova. Za ukrašavanje drvca kupac je upotrijebio velik broj crvenih božićnih kuglica. Osim crvenih božićnih ukrasa, na drvcu se ističu i zlatne božićne kuglice, također u kombinaciji sjaja i svjetlucanja. Crveno-zlatna kombinacija boja je idealna na takvom tamnozelenom boru. I mi bismo mu svakako dali svoj glas.

8. Mjesto

Umjetno božićno drvce 3D Kraljevska Smreka 210cm

Još jednom je 3D Kraljevska Smreka, koja definitivno spada u najljepša božićna drvca, odjevena u blijedoružičaste božićne ukrase, zaradila 265 “lajkova”. Ružičasta pristaje uz snježna božićna drvca, a to vjerojatno zna i naš kupac. Za ukrašavanje drvca koristio je sjajne ružičaste božićne kuglice u kombinaciji s mat i svjetlucavim božićnim kuglicama. Božićni ukrasi od ružičastog paperja također su zanimljivi dodaci. Na drvcu se ističu i ružičasti božićni ukrasi u obliku vretenaca, anđela i zvjezdica. Vrh jelke ukrašen je istom, blijedoružičastom pikom. Jednostavna i savršena dekoracija.

9. Mjesto

Umjetno božićno drvce 3D Kraljevska Smreka 210cm

Kao deveto najljepše drvce, s 243 glasa, ponovno je rangirana 3D Kraljevska Smreka, koja definitivno spada u najljepše ukrašena božićna drvca. Bijele božićne kuglice i božićni ukrasi u obliku zvjezdica, pahuljica i ptica, srebrne božićne kuglice i apsolutno dominantni blijedoružičasti božićni ukrasi čine ovo drvce zaista elegantnim komadom. Na ovoj dekoraciji svakako će vam zapeti za oko ružičasti lančić od paperja koji je omotan oko cijele jelke. Okoliš drvca upotpunjen je božićnim lampicama, jelenima i srebrnim ukrasom snježne zimske kućice. Nježnost i elegancija je jasna prednost ovog drveta.

10. Mjesto

Umjetno božićno drvce 3D Snježna Jela 240cm

TOP 10 najljepših božićnih drvaca zatvara s 242 glasa prekrasna 3D Snježna Jela, ukrašena trobojnom kombinacijom bijele, srebrne i zlatne. Veliki broj bijelih božićnih kuglica i ukrasa raznih oblika savršeno pristaje uz bogatu zlatnu dekoraciju. Zlatni božićni ukrasi prekrasno su osvijetlili cijelo ovo drvce. Između spomenute dvije dominantne boje nazire se i nekoliko sjajnih, srebrnih božićnih kuglica. Na vrhu bora ističe se svjetlucava zlatna zvijezda. Ne možemo izostaviti ni bogato ukrašenu božićnu garnituru koja prekrasno upotpunjuje božićni ugođaj te elegantan bijeli tepih ispod božićnog drvca posut sa srebrnim pahuljicama.

Nadamo se da vas je izbor za najljepša božićna drvca zainteresirao te da ste u božićnim dekoracijama naših kupaca pronašli inspiraciju za sljedeću božićnu sezonu.

Ukrašena božićna drvaca naših kupaca možete pronaći i u našoj e-trgovini svijetdrveca.hr, pod pojedinačnim proizvodima.


Možda će vas također zanimati:

Živo božićno drvce naspram umjetnog – što se više isplati?

Božićno drvce nesumnjivo je jedan od najljepših simbola Božića. Svake godine mnogi od vas se pozabave pitanjem je li došlo vrijeme da se to promijeni. Ali da li nabaviti živo božićno drvce ili umjetno? Koje je ekološki prihvatljivije? Koje je pristupačnije?

Božićni ukrasi, ne propustite njihove TOP trendove!

Može se reći da je Božić pred vratima. Blagdani mira, božićni ukrasi, radosti i obitelji. Ali kako se izdvojiti iz gomile i biti u trendu čak i tijekom Božića? Kako bismo vam …

Kada postaviti božićno drvce?

Kada postaviti božićno drvce? Prema predaji, naši su preci postavilljali božićno drvce na Božić, 24.12. ujutro i cijela je obitelj sudjelovala u njegovom uređenju. Ukras drvca popratili su božićne pjesme …

Savršeno ukrašeno božićno drvce, savjeti kako do toga

Božić se brzo bliži, a vi opet ne znate kako ukrasiti božićno drvce? Koji božićni ukrasi i kakav stil bi odgovarali, kojim ukrasima osvijetliti i u kojoj boji pristajati da biste dobili savršeno …

Idi u trgovinu
Proslavite početak ljeta s nama, popusti do -15%
-15% na sve proizvode na zalihi
x