Boja Božića 2023. – Viva magenta!

Boja Božića 2023

Jeste li jedan od onih koji prate trendove i uvijek idu u korak s njima? Pratite li influencere na društvenim mrežama i ne smijete propustiti niti jednu novost iz područja mode i dizajna? Onda ste sigurno primijetili da se trendovi boja božića mijenjaju svake godine. Jeste li znali tko određuje boju godine?

Krajem godine tvrtka Pantone tradicionalno proglašava boju godine koja je u središtu pozornosti cijelu narednu godinu i inspirira dizajnere u brojnim industrijama. Pantone je svjetski poznata institucija sa sjedištem u New Jerseyu, SAD, poznata po svom sustavu boja. Boja godine bira se na temelju analiza u modi, dizajnu, ali i prema svjetskim događanjima i društvenim događanjima. Možete je vidjeti ne samo u modi, dizajnu interijera i drugim branšama, već je majstorski ovladala i božićnim ukrasima.

Kako se predstavlja MAGENTA?

Magenta je mješavina crvene, fuksije i ružičastih tonova. Ova nijansa je inspirirana karminom koji se nalazi u prirodi. Odlikuje se izuzetnošću i atraktivnošću na prvi pogled. Njegov cilj je izraziti radost, optimizam i hrabrost.

Hit 2023. godine – intenzivna boja “Viva magenta” plijeni pažnju svojom izuzetnošću. Odaberete li ovu jedinstvenu boju, vaša će božićna dekoracija zasigurno biti “IN” i nezaobilazna.

Kako kombinirati ovu boju?

Pitate se kako je koristiti? Možete se kladiti na sigurnu stranu i koristiti ukrase samo u nijansi magente. Ovdje preporučujemo da razmislite o količini korištenih ukrasa, inače bi se vaš dom mogao pretvoriti u ružičasto kraljevstvo. Hrabriji mogu eksperimentirati s različitim kombinacijama, no ne zaboravite da bi dominantna trebala biti magenta boja. Na vama je hoćete li odabrati sklad boja s dekoracijom ton u ton ili se odlučiti za kontrast boja. Budući da je upečatljiva boja, preporučljivo ju je kombinirati s neutralnim bojama. Možete pokušati stvoriti zanimljiv duo ružičaste s nekom nijansom sive ili kombinaciju s pastelnim bojama.

Tržište su već preplavili božićni ukrasi uz koje će vaš dom i božićno drvce doslovno zablistati. Pronaći ćete bezbroj dizajna i možete se odlučiti za različite oblike, uzorke i veličine. Božićne kuglice sa svjetlucavim sjajem koje pokrivaju cijelu kuglicu ili samo dio nje su vrijedne divljenja. Također možete birati između mat i sjajnih ukrasa.

Dakle, što ćete izabrati? Sve ovisi o vašoj kreativnosti.


Možda će vas također zanimati:

Savršeno ukrašeno božićno drvce, savjeti kako do toga

Božić se brzo bliži, a vi opet ne znate kako ukrasiti božićno drvce? Koji božićni ukrasi i kakav stil bi odgovarali, kojim ukrasima osvijetliti i u kojoj boji pristajati da biste dobili savršeno ukrašeno božićno drvce uz cijeli božićni ukras?

Moderni božićni ukrasi – TOP 10 trendova ove godine

Iako se većina ljudi ne počinje baviti ukrasima božićnih drvca sve do predbožićnog adventskog razdoblja, božićni su trendovi određivani mnogo mjeseci prije toga, jedan od njih su moderni božićni ukrasi. Proizvođači i prodavači modernih božićnih ukrasa predstavljaju najnovije hitove u ukrašavanju klasičnih drvca, kao i 3D božićnih drvca, za nadolazeći Božić svakog siječnja na najvećoj svjetskoj božićnoj izložbi u Frankfurtu.

Božićna drvca ukrašena od strane naših kupaca

Božić ponovno kuca na naša vrata i možda svatko od vas polako razmišlja o tome kakvim će božićnim ukrasima i ukrasima koristiti ukrašavanje božićnog drvca. Danas već možete birati između velikog broja božićnih ukrasa i ukrasa raznih boja i dizajna.

Idi u trgovinu
Proslavite početak ljeta s nama, popusti do -15%
-15% na sve proizvode na zalihi
x