Božićne lampice za dom – inspirirajte se !

Božićna rasvjeta za dom, inspiracija

Vanjske božićne lampice mogu se vidjeti na Božić na brojnim kućama. Posljednjih godina takav je ukras postao vrlo popularan trend. Želite li svoju kuću osvijetliti u elegantnim zlatnim ili ekstravagantnijim bojama? Donosimo vam inspiraciju za božićne lampice na vašem domu , koje će ga učiniti neizostavnim.

1. Božićne lampice za dom od pruća

Ako želite jednostavnu, elegantnu božićnu rasvjetu za dom, odaberite ukusnu jednobojnu LED rasvjetu od pletenog pruća. Jednostavno postavite pletenicu sa svjetlom oko ulaznih vrata i zajamčen vam je savršen učinak.

2. Vanjske božićne lampice za balkone

Vanjske božićne lampice zajamčeno uključuju balkon. Ukrasite svoj balkon u jarkim bojama ili se kladite na elegantne nijanse srebrne ili zlatne. Možete koristiti i same LED lampice, svjetlosne lančiće umotane u girlande, ali i razne svjetleće božićne šare koje pričvrstite na balkon.

3. Vanjske božićne lampice za dvorište

Osim klasičnih božićnih svjetlosnih lančića, za ukrašavanje eksterijera možete koristiti razne svjetlosne figure ili lagane božićne ukrase. Predimenzionirana LED svjetla božićna drvca, LED životinje, saonice ili božićne lampice dat će vašem vrtu bajkovit ugođaj.

Izvrstan i iznimno moderan vanjski svjetlosni ukras je pametna božićna rasvjeta u obliku velikih LED božićnih drvca s TWINKLY božićnim lampicama. Ovakvo božićno drvce možete kupiti na našoj web stranici svijetdrveca.hr. Drvca blistaju u raznim nijansama boja, ali i u zlatno-bijelim bojama.


Božićne LED lampice

TWINKLY božićne lampice su inteligentna, revolucionarna LED rasvjeta kojom možete lako upravljati pametnim telefonom. Da biste uživali u najnevjerojatnijim kombinacijama boja i savršenom svjetlosnom showu zahvaljujući svjetlima na drvetu, sve što trebate jest uključiti bluetooth i povezati svoj pametni telefon s pametnim adapterom putem besplatne mobilne aplikacije Twinkly. Igre osvjetljenja koje oduzimaju dah zasigurno će donijeti radost cijeloj vašoj obitelji.


4. Šarene vanjske božićne lampice

Volite li šareni Božić? Nije problem! Šarene vanjske božićne lampice dovest će vaše vanjske božićne ukrase do savršenstva. Vijencima možete ukrasiti šarene ograde, stupove, objesiti ih oko ulaznih vrata, prozora, a možete ih koristiti i za ukrašavanje drveća u svom dvorištu.

5. Vanjske božićne lampice, slap, kiša

Još jedan sjajan savjet za vanjsku božićnu rasvjetu je osvjetljenje kiše koja pada, koja će se lijepo vidjeti na izbočinama, ogradama ili prozorima. Kiša koja pada može biti u zlatnom, srebrnom ili šarolikom zračenju. Takva je rasvjeta vrlo elegantna i ukusna u svakoj kući.

6. Vanjske božićne lampice za drvo

LED lanac božićnih lampica prikladan je za ukrašavanje božićnog drvca u vašem dvorištu. Na vama je hoćete li se odlučiti za ukrašavanje klasičnog četinara ili grane običnog listopadnog drveta. U svakom slučaju vanjske božićne lampice na drvcu izgledaju veoma božanstveno.

7. Solarne božićne lampice

Vaša vanjska božićna svjetla ne moraju biti non stop uključena u struju. Bilo da se radi o božićnim lampicama, ili svijetlećim božićnim dekoracijama, također možete imati vanjsku božićnu rasvjetu na solarni pogon. Na tržnici ćete pronaći božićne lampice s malim solarnim panelom, koje možete postaviti bilo gdje na sunčano mjesto. Danju se takva rasvjeta puni i čim padne mrak možete uživati ​​u prekrasnim odsjajima svjetlosti.


Božićne girlande

Nudimo moderne i kvalitetne božićne girlande. Svaka božićna girlanda ima jedinstven dizajn. Bilo da tražite klasičnu od PVC igala, ili realističnu 3D božićnu girlandu, snježnu ili samo tradicionalnu, zelenu božićnu girlandu, pronaći ćete božićne girlande svih vrsta i dizajna.


8. Vanjska božićna rasvjeta, ledenice

Poput kiše koja pada, svijetleće ledenice su prekrasan, elegantan dodatak božićnim ukrasima. Takve lampice najprikladnije su za izbočinu. Tamo ih možete posebno pričvrstiti, ili ih omotati na vijenac s kojeg će visjeti.

9. Laserska božićna rasvjeta

Također možete stvoriti božićnu svjetlost za dom pomoću božićnih laserskih svjetala. Uz pomoć laserskog projektora, svoju kuću možete osvijetliti u raznim nijansama boja, ili na projektore podesiti razne oblike s božićnom tematikom.

10. Vanjske božićne lampice – inspiracije na kraju

Ako ne znate kako uskladiti cjelokupni svjetlosni ukras oko vaše kuće, inspirirajte se drugim savjetima koje također možete koristiti. Možete se kladiti na LED rasvjetu u božićnim bojama kao što su crvena, zelena i zlatna, ili pak svoju kuću i dvorište možete umotati u jednu nijansu boje. U svakom slučaju vanjska božićna rasvjetaa privući će pozornost na vašu kuću.


Možda će vas također zanimati:

Moderni božićni ukrasi – TOP 10 trendova ove godine

Iako se većina ljudi ne počinje baviti ukrasima božićnih drvca sve do predbožićnog adventskog razdoblja, božićni su trendovi određivani mnogo mjeseci prije toga, jedan od njih su moderni božićni ukrasi. Proizvođači i prodavači modernih božićnih ukrasa predstavljaju najnovije hitove u ukrašavanju klasičnih drvca, kao i 3D božićnih drvca, za nadolazeći Božić svakog siječnja na najvećoj svjetskoj božićnoj izložbi u Frankfurtu.

TWINKLY – Moderne božićne lampice za drvce 21. stoljeća

TWINKLY božićne lampice su inteligentna, revolucionarna LED rasvjeta kojom možete lako upravljati pametnim telefonom. Da biste uživali u najnevjerojatnijim kombinacijama boja i savršenom svjetlosnom showu zahvaljujući svjetlima na drvetu, sve što trebate jest uključiti bluetooth i povezati svoj pametni telefon s pametnim adapterom putem besplatne mobilne aplikacije Twinkly. Igre osvjetljenja koje oduzimaju dah zasigurno će donijeti radost cijeloj vašoj obitelji.

Drvca s LED božićnom rasvjetom garancija lepog Božića

Godišnje vađenje iz kutije i odmotavanje LED božićne rasvjete te beskrajno obmotavanje božićnih lampica oko drvca. Je li vam to poznato? Iako je postavljanje i ukrašavanje božićnog drvca vrlo lijepa obiteljska tradicija, donosimo vam sjajan savjet kako ga učiniti još ugodnijim.

Idi u trgovinu
Proslavite početak ljeta s nama, popusti do -15%
-15% na sve proizvode na zalihi
x