TWINKLY – Moderne božićne lampice za drvce 21. stoljeća

Twinkly svijetla

TWINKLY božićne lampice su inteligentna, revolucionarna LED rasvjeta kojom možete lako upravljati pametnim telefonom.

Da biste uživali u najnevjerojatnijim kombinacijama boja i savršenom svjetlosnom showu zahvaljujući svjetlima na drvetu, sve što trebate jest uključiti bluetooth i povezati svoj pametni telefon s pametnim adapterom putem besplatne mobilne aplikacije Twinkly. Igre osvjetljenja koje oduzimaju dah zasigurno će donijeti radost cijeloj vašoj obitelji.

Božićne lampice na drvcu 21. stoljeća

Bez obzira želite li božićno drvce ili vrt ukrasiti u stilu, Twinkly božićne lampice zasigurno će vam pomoći. Zahvaljujući zaštiti IP44 koja osigurava otpor prodiranju vrlo malih čestica i prskanju vode sa svih strana, osvjetljenje je prikladno za UNUTARNJU i VANJSKU UPOTREBU. Međutim, Twinkly božićna rasvjeta se ne preporučuje za upotrebu pri temperaturama ispod nule i temperaturama iznad +40 ° C.

Proizvođač garantira životni vijek i vrijeme osvjetljenja ove moderne rasvjete dulje od 30 000 sati, zahvaljujući čemu ćete je bez problema moći koristiti dugi niz godina.

Ljubitelji pametnih pomoćnika uživat će podršku Google Assistant-a, Alexa iz Amazona i Apple HomeKit-a.

TWINKLY LED božićne lampice podijeljene su prema boji rasvjete u 3 skupine:

RGB LED

  • predstavlja čitav spektar boja – posebno je pogodan za ljude koji vole razne boje i ne postavljaju ograničenja kreativnosti u božićnim ukrasima
Led svjetla rgb
Ljestvica boja RGB za božićnu rasvjetu

AWW LED

  • ima nijanse od hladno bijele do toplo tople bijele – ovo zlatno izdanje pogodno je za ljubitelje bezvremenosti, jednostavnosti i pristojnosti
Led svjetla aww
Ljestvica boja AWW za božićnu rasvjetu

RGB / AWW LED

za one koji ne mogu odlučiti žele li svoje drvce osvijetliti šarenim tonovima ili u pristojnom zlatnom izdanju boja, postoji kombinacija obje vrste osvjetljenja

Led svjetla rgbw
Ljestvica boja RGB i AWW za božićnu rasvjetu

Odlučujući koju ćete pametnu rasvjetu od TWINKLY kupiti, važno je razmisliti koje nijanse želite odgovarati cijelom vašem božićnom ukrasu.

Blistava inteligentna božićna rasvjeta dostupna je u različitim duljinama s različitim brojem LED-a koji su u rasporedu srednje gustoće.

Prema duljini i broju LED-a (srednje gusti raspored):

250LED – 20 m – prikladno za drvo od 180 cm – RGB + WWA

400LED – 32 m – prikladno za stablo od 220 cm – RGB + WWA

600LED – 48 m – prikladno za stablo od 250 cm i 270 cm – RGB

Udaljenost između LED dioda za osvjetljenje udaljena je 8 cm. O vama ovisi samo koju gustoću lampica preferirate na božićnom drvcu.

U svojoj ponudi imamo i drvce s već unaprijed uvijenom TWINKLY LED rasvjetom u dvije veličine 180 cm 400LED i 225 cm 500LED, ili LED božićne lance u dužini od 6 m i 400LED.

Spajanje božićnih lampica na smart telefon

Kako bi kupac mogao jednostavno i jednostavno kontrolirati svoju TWINKLY božićnu rasvjetu, potrebno ga je povezati sa pametnim telefonom putem Twinkly aplikacije koja je dostupna za preuzimanje na iPhoneu u App Storeu i na Google Playu za Android mobitel uređaj. Sama veza tada je zapravo stvar samo nekoliko sekundi. Jednostavno pokrenite program, odaberite opciju za dodavanje uređaja, odaberite generaciju, a zatim slijedite upute na zaslonu telefona. Aplikacija Twinkly koristi se za potpuno daljinsko upravljanje svjetlima.

Skeniranje LED rasvjete na drvetu

skeniranje lampica na drvetu

Sljedeći nužni korak nakon uparivanja svjetla s telefonom je “skeniranje” na drvetu, zahvaljujući kojem lanac tada može prikazati svjetlosne efekte točno onako kako vidite na zaslonu svog telefona. Skeniranje traje nekoliko sekundi. Samo usmjerite kameru prema drvetu i aplikacija će učiniti sve ostalo. Stvara točan model rasporeda svjetla na drvetu izravno na zaslonu, a na korisniku je samo da konfigurira načine osvjetljenja.

Programirani efekti koji oduzimaju dah

Uz Twinkly inteligentnu LED božićnu rasvjetu, nikome neće biti dosadno. Još uvijek nas iznenađuje kako je ova tvrtka uspjela stvoriti tako sofisticiranu LED rasvjetu koja može stvoriti nevjerojatne efekte koji oduzimaju dah. Energično treperenje, tiho osvjetljenje, postupne promjene boja ili njihovo brzo treptanje, niti jedan od ovih načina osvjetljenja ne predstavlja problem Twinkly božićnim lampicama. Svaki kupac garantirano će pronaći svoj vlastiti.

Aplikacija Twinkly sadrži oko 20 efekata u osnovnim tvorničkim postavkama, koje možete prilagoditi na razne načine prema svojim željama.

Promjena boje

  • kupac može odabrati cijelu paletu boja i dati efekt sjeni prema svojoj mašti. Za efekte s dvije boje možete pomiješati svoj vlastiti par boja.

Brzina

  • za svaki se efekt brzina može podesiti tako da odgovara zahtjevima ili trenutnom raspoloženju korisnika.

Svjetlost

  • naravno, svjetlina LED žarulja postavlja se prema potrebi.

Odbrojavanje vremena

  • u aplikaciji je moguće postaviti odbrojavanje vremena za uključivanje i isključivanje osvjetljenja.

Božićna rasvjeta za drvce

Sastavni dio Božića su božićne lampice za drvce. Trenutačno najprodavanija LED božićna rasvjeta je zbog svoje trajnosti, učinkovitosti i uštede u troškovima električne energije. Ove godine donosimo vam apsolutnu NOVOST sezone 2021 – pametnu rasvjetu TWINKLY. Ovom LED božićnom rasvjetom možete upravljati svojim pametnim telefonom i prebacivati ​​se između više od 20 efekata koji oduzimaju dah. Zanimljiva značajka ove rasvjete je i stvaranje vlastitih efekata koji će vaše drvce učiniti jedinstvenim.


Stvaranje vlastitih efekata

Ako niti jedan od ponuđenih načina rasvjete ne odgovara korisniku, aplikacija nudi mogućnost stvaranja vlastitog načina rada u uređivaču i samo povlačenjem prsta po odgovarajućim svjetlima na zaslonu pametnog telefona. Nakon toga korisnik može odabrati boju svjetla, njegov intenzitet ili treperenje. Ovdje je važno napomenuti da kada stvarate vlastite efekte, to uveliko ovisi o tome koliko su dobro postavljena svjetla na drvetu. Drugim riječima – što su simetričnije raspoređeni, lakše će biti naknadno stvaranje efekata. Barem je to bio slučaj s nama, jer svaki novi proizvod testiramo za svoje kupce.

Efekti za preuzimanje

Još uvijek isti efekti? Nema šanse! Ako se korisnik zasiti efekata koji su dostupni u osnovnim postavkama proizvođača, u aplikaciji može otvoriti opciju trgovine Twinkly effects, gdje će pronaći potpuno nove efekte, potpuno besplatno. Značajka nudi efekte za preuzimanje kao što su američka zastava, emoji smajlići, pulsirajuća srca, odbrojavanje i još mnogo toga. Efekti se automatski preuzimaju u telefon prilikom preuzimanja.

Spajanje nekoliko LED lanaca

Preferirate li gusto osvijetljeno drvce? U slučaju da se broj LED dioda na vašem drvetu čini nedovoljnim, možete međusobno povezati LED svjetla od Twinkle, tako da se na stablo može istovremeno povezati nekoliko svjetala. Oni se savršeno sinkroniziraju nakon uparivanja u aplikaciji kad svijetli.

Revolucionarna LED rasvjeta za drvca Twinkly za sad je najsofisticiranija LED rasvjeta na tržištu danas. Njegova cijena odgovara kvaliteti i iako je viša u odnosu na konvencionalnu LED rasvjetu, koja osim klasične rasvjete ne može ništa drugo, svakako vrijedi uložiti u ovu modernu tehnologiju.

Jednom kada isprobate nevjerojatnu Twinkly LED rasvjetu, zajamčeno ćete doći do nikoga drugog.

Upute za upotrebu OVDJE


Možda će vas zanimati:

Božićna drvca ukrašena od strane naših kupaca

Božić ponovno kuca na naša vrata i možda svatko od vas polako razmišlja o tome kakvim će božićnim ukrasima i ukrasima koristiti ukrašavanje božićnog drvca. Danas već možete birati između velikog broja božićnih ukrasa i ukrasa raznih boja i dizajna…

3D moderna drvca

Nećete razlikovati 3D umjetna božićna drvca od živih

Ukrašeno božićno drvce sastavni je simbol Božića. Međutim, iz tog razloga svake godine spaljuje se nevjerojatan broj drveća. Istina je da to obično nije drveće iz šume. Na poljima se uzgajaju božićna drvca. Nakon nekoliko godina, kad narastu do prave veličine, naći će se u našim dnevnim sobama. Ipak, za prirodu je mnogo ekološkije kupiti umjetno drvce…

Idi u trgovinu
Proslavite početak ljeta s nama, popusti do -15%
-15% na sve proizvode na zalihi
x