Božićni pokloni za cijelu obitelj, savjeti što kupiti

Savjeti za božićne darove za celu obitelj

I vi svake godine razmišljate koji božićni pokloni će obradovati vaše najdraže? Nudimo vam zanimljive savjete za božićne darove za cijelu obitelj, koji će vam olakšati odluku i zajamčeno razveseliti vaše najdraže. U našem članku pronaći ćete sjajne savjete za božićne darove za mame, supruge, djecu i ostale članove obitelji.

Ideje za božićni poklon za mame

Kakav poklon kupiti svojoj majci? Zajamčeno nećete ništa pokvariti luksuznim šalom od visokokvalitetnog materijala koji će se sigurno uklopiti u mnoge kombinacije. Božićni pokloni kao što su kozmetika, bilo dekorativna ili u obliku raznih kvalitetnih krema, također je odlična ideja za poklon. Međutim, ako ne znate koju kozmetiku koristi vaša majka, uvijek je tu alternativa sa ženskim torbicama. Uostalom, ženama nikad dosta torbica pa smo sigurni da će se i vaša mama razveseliti ovakvom poklonu.

Ideje za božićni poklon za ženu

Bilo da se radi o sestri, prijateljici ili partnerici, svaka žena će sigurno biti zadovoljna kvalitetnim parfemom. Ipak, prije kupnje takvog poklona dobro je znati kakvu vrstu mirisa primatelj preferira. Kozmetika je također odličan izbor za božićni poklon za ženu. Uostalom, nijedna žena neće reći “ne” brendiranoj kremi ili serumu za kožu. Nije vas zanimala niti jedna od navedenih mogućnosti? Stoga pokušajte dotičnoj dami pokloniti vaučer za masažu ili neki drugi opuštajući zahvat. Sigurno će vam biti zahvalna na takvom poklonu koji donosi odmor i opuštanje.

Savjeti za božićni poklon za muškarca

Odlična ideja za poklon muškarcu je muški ručni sat. Možete odabrati klasični elegantni sat ili, trenutno vrlo popularan, inteligentni pametni sat. Jednako dobar božićni poklon za muškarce je kvalitetan kožni novčanik koji će mu trajati godinama. No, ako vam se ovi božićni pokloni čine malo kreativnima, pokušajte se kladiti na iskustvo. Znate li muškarca koji ne bi volio voziti u formulama? Mi ne! I zato preporučamo vaučer za nezaboravnu vožnju ovim brzim vozilom kao odličan poklon za muškarce.

Savjeti za božićne darove za djecu

Božić je prvenstveno u znaku djece i zato predbožićno vrijeme provodimo u potrazi za prigodnim poklonima baš za njih. Ponestaje vam ideja za kupnju najmanjih članova obitelji? Pokušajte se kladiti na klasike. Knjiga će vjerojatno uvijek biti dar koji nećete pokvariti. Na vama je samo da odaberete onu koja zanima dijete. Također, godinama provjereni božićni poklon za djecu su Lego ili razne druge slagalice. Dijete može provesti duge sate s tako kreativnom igračkom. Djeca također vole sve predmete koji proizvode različite zvukove. Stoga će ih svakako razveseliti dječji glazbeni instrumenti uz koje će se ne samo zabavljati, već i razvijati smisao za glazbu.


Široka božićna drvca

Ako imate više prostora u svom domu ili poslovnom prostoru i želite da se vaše božićno drvce ističe, svakako ne smijete zanemariti našu ponudu ekstra širokih drvaca. Ova drvca su 15-20 cm šira od klasičnih i savršeno ispunjavaju slobodni prostor u svakoj prostoriji.


Ideje za božićne poklone za tinejdžere

Nije više dijete, ali još nije ni odrastao… što kupiti tinejdžeru da bude sretan? Za nas je odlična ideja za poklon tinejdžeru bicikl, klizaljke ili romobil. Svi ovi darovi će ga izvući, što dobro utječe na fizičko i psihičko zdravlje mladih. Još jedna odlična opcija je društvena igra. Trenutno na tržištu možemo pronaći puno društvenih igara s različitim temama. Samo odaberite onu koja ga zanima. A budući da živimo u doba tehnologije, božićni pokloni kao što su konzole i slično, sigurno će usrećiti svakog tinejdžera. S takvim poklonom sigurno nećete propustiti korak.

Savjeti za božićne poklone za roditelje

Poklonite svojim roditeljima opuštanje. Izvrsna ideja za poklon roditeljima je kupon za spa ili wellness. Možete se kladiti i na prekrasan dodatak stanu, u obliku visećeg obiteljskog stabla. O vama ovisi koliko ćete duboko ići i koliko će biti široko darovano obiteljsko stablo. Knjiga fotografija također je vrlo osoban poklon, u koji možete uklopiti fotografije po želji za svoje roditelje. Uostalom, koji roditelj ne uživa u vječnim trenucima sa svojom djecom ili unucima.

Savjet za božićni poklon za ženu

Što pokloniti ženi kad ima sve? Garantirano nećete ništa pokvariti nakitom. Bilo da se odlučite za lanačić, naušnice, ili prsten, ništa ne može odoljeti prekrasnom komadu nakita. No, želite li svojoj dragoj osobi pokloniti nešto posebnije, poklonite joj romantično putovanje ili odmor. Odvedite je na mjesto gdje još nije bila. Uspjeh takvog božićnog poklona je zajamčen. Ili želite kupiti nešto praktičnije? U tom slučaju preporučamo robotski usisavač. Takav poklon će vašoj ženi uštedjeti vrijeme i osloboditi je dosadnih kućanskih poslova, usisavanja.

Ideje za božićne darove za djevojčice

S božićnim darovima za djevojčice to ipak nije neka znanost. Dekorativnom kozmetikom sigurno će se obradovati svaka djevojka pa s njom nećete pogriješiti. Lijepa, elegantna odjeća, torbice ili cipele također žanju pouzdan uspjeh. No, kod ovakve vrste poklona moramo znati stil odijevanja darovite djevojke. Svaka će se djevojka obradovati i raznim nakitnim dodacima za ruku ili vrat.

Savjet za božićni poklon za brata

Vaš će brat sigurno biti zadovoljan kada mu poklonite elegantnu narukvicu. Može biti izrađena od različitih materijala, bila to koža, čelik, srebro ili zlato… Knjiga je također odlična ideja za poklon bratu. Odaberite žanr u kojem vaš brat ili sestra uživa i uspjeh je siguran. Ipak, želite li za svog brata smisliti nešto posebno, priuštite mu adrenalinsko iskustvo. Na vama je hoćete li odabrati tandem skok iz aviona, tandem paraglajding ili razgledavanje znamenitosti ovjesnom jedrilicom.

Ako smo Vam pomogli u odabiru božićnog poklona za Vaše najdraže, izuzetno smo sretni. Ali ne zaboravite da je Božić prvenstveno vrijeme provedeno s obitelji, a ne materijalne stvari.


Kada postaviti božićno drvce?

Kada postaviti božićno drvce? Prema predaji, naši su preci postavilljali božićno drvce na Božić, 24.12. ujutro i cijela je obitelj sudjelovala u njegovom uređenju. Ukras drvca popratili su božićne pjesme, priprema tradicionalnih božićnih delicija i večera na Božić.

Drvca s LED božićnom rasvjetom garancija lepog Božića

Godišnje vađenje iz kutije i odmotavanje LED božićne rasvjete te beskrajno obmotavanje božićnih lampica oko drvca. Je li vam to poznato? Iako je postavljanje i ukrašavanje božićnog drvca vrlo lijepa obiteljska tradicija, donosimo vam sjajan savjet kako ga učiniti još ugodnijim.

Božićne bojanke, ne samo za djecu

Približava se božićno vrijeme. Nudimo tematske božićne bojanke za preuzimanje na kojima ne samo vaša djeca već i vi možete biti kreativni.

Idi u trgovinu