Moderna božićna drvca – TOP 10 za 2021. godinu

Moderna božićna drvca TOP 10 za 2021. godinu

Kao i sve ostalo, i umjetna božićna drvca podložna su trendovima. Svi žele kod kuće imati moderna božićna drvca koja će osvjetljavati njihove domove. Svake se godine stvaraju nove tehnologije koje osiguravaju njihov najrealniji dizajn. Zahvaljujući njima, umjetna božićna drvca više ne izgledaju umjetno i u mnogim se slučajevima ne mogu razlikovati od živih.

Današnji kupac također želi ići u korak s vremenom i odabirom božićnog drvca obično poseže za najmodernijim stvarima koje trenutno tržište može ponuditi. Povećava potražnju posebno za drvećem s ugrađenom LED rasvjetom. LED rasvjeta, koja je ugrađena (omotana) na grane drveta, garantirat će da više nećete morati brinuti o beskrajnom vješanju lampica na vašem drvetu.

Ako želite doživjeti uistinu moderan Božić, nadahnite se našim izborom TOP 10 modernih božićnih drvca za 2021:

10. Nordijska Smreka s LED osvjetljenjem

Želite li stvoriti jedinstveni božićni ugođaj u svom domu? Ove godine donosimo vam i popularno bijelo božićno drvce nordijsku smreku s prethodno uvijenom LED rasvjetom. Tamnozelene iglice prekrivene snijegom daju ovom modernom drvetu uistinu realan izgled.

9. Moderna božićna drvca 3D Mini Bor

Ovu novost sezone 2021. karakterizira realan, gust i prirodan izgled. Zahvaljujući manjim dimenzijama, ovo moderno stablo može stati bilo gdje. Postavljen je u stilske saksije, što mu daje zaista trendovski izgled. Ako nemate dovoljno prostora u svom domu, 3D mini bor je pravi izbor za vas.

8. 3D Planinska Smreka s LED osvjetljenjem

Ako želite unijeti djelić prirode u svoju dnevnu sobu, zasigurno ćete uspjeti s 3D planinskom smrekom. Njene tamnozelene iglice smreke i jedinstveni izgled izgledaju zaista prirodno i realno. Zar ne želite satima omotavati svjetla na drvetu? Nije problem! Donosimo vam popularnu 3D planinsku smreku ove sezone s ugrađenom (prethodno umotanom) LED rasvjetom.

7. Moderna božićna drvca 3D Smreka Masivna

Imate li puno slobodnog prostora kod kuće i želite ga na Božić ispuniti stvarno velikim i kričavim drvcem? U tom slučaju ne propustite novitet sezone 2021 – 3D masivna smreka. Zahvaljujući velikom broju grančica prirodne zelene boje, nesumnjivo će osvijetliti svaku sobu.

6. 3D Sibirska Jela s LED osvjetljenjem

Ako ste ljubitelj bijelih i snježnih stabala, 3D sibirska jela je tu za vas. Njegov nevjerojatan izgled zagarantirano će dočarati pravi božićni ugođaj. Debeli sloj umjetnog nezapaljivog snijega i stilski izbočene 3D grane garantiraju da ćete ovo drvo teško razaznati od drveta prekrivenog snijegom u šumi. Kako bismo vam olakšali uređenje, donosimo vam i verziju s unaprijed umotanom LED rasvjetom.


FULL 3D Božićno drvce

FULL 3D božićna drvca (100% 3D) izrađena su isključivo od 3D igala i tako savršeno oponašaju živo drvce. 100% 3D božićno drvce predstavlja najluksuzniju i najmoderniju stvar koju tržište može ponuditi. Grančice s 3D mekanim iglama izrađene su od najkvalitetnijih PE (polietilenskih) materijala korištenjem najnovijih tehnologija…


5. Moderna božićna drvca 3D Himalajski Bor

Ovo jedno od najtraženijih drveća ikad, svrstava se u red najmodernijih. Vrlo realno obrađene 3D iglice u tamnoj nijansi zelene savršeno oponašaju iglice živog bora. Stablo je vrlo gusto i bezvremeno. Ovo popularno drvce možete pronaći i na našoj web stranici, kao i u prodavnici.

4. 3D Robustna Smreka

Čeznete li za veličanstvenim, prevelikim božićnim drvcem? Stoga ne propustite našu novu sezonu 2021 – 3D Spruce Robust. Kao što i samo ime govori, ovo drvce idealno je za velike prostore, gdje će zajamčeno biti savršena božićna znamenitost. U usporedbi s običnim 3D drvećem, ovo moderno drvo karakterizira do upola manje grančica prirodne zelene boje. Da bi ušao u TOP 3 najmodernija božićna drvca, zaista mu je trebalo veoma malo.

3. 3D Kraljevska Smreka s LED osvjetljenjem

Bajkovito bijeli, ledeni Božić ni ove godine neće predstavljati problem 3D kraljevskoj smreki. Jedno od najpopularnijih božićnih drvca prekrivenih snijegom pružit će vašem Božiću pravi zimski ugođaj. Modernija verzija stabla s već ugrađenom LED rasvjetom zasigurno će se svidjeti zahtjevnijim kupcima i ljubiteljima inteligentnih tehnologija. Njegov savršen i moderan izgled možete uživo vidjeti u našoj prodavaonici.

2. 3D Smreka Ekskluzivna s LED osvjetljenjem

Kao što i samo ime govori, ovo je drvo zaista najekskluzivnija stvar koju ćete naći na tržištu. Njegov sofisticirani, moderni i prirodni izgled čini ga jednim od najpopularnijih božićnih drvca ikad. Ugrađena LED rasvjeta, kojom se lako može upravljati pomoću aplikacije na vašem pametnom telefonu, zasigurno će vam olakšati ukrašavanje, a zatim i korekciju osvjetljenja.

1. 3D Normadska Jela

Svojom bezvremenošću i prirodnošću, ova je novost sezone 2021. zasluženo zauzela prvo mjesto u kategoriji “moderno”. Njegove tamnozelene, nepravilno isturene grančice stvorit će dojam kao da iz prirode gledate živo drvo. Ako tražite autentičnost i prirodnost, ovo drvo zasigurno će ispunjavati sve atribute.

Ako još niste odabrali, posjetite našu stranicu umjetna božićna 3D drvca, gdje ćete pronaći najmodernija božićna drvca.


Možda će vas zanimati i:

Bijela božićna drvca – TOP 7 za 2021. godinu

Svatko od nas želi imati nevjerojatan zimski ugođaj kod kuće tijekom Božića. Snijegom prekrivena i bijela božićna drvca iz godine u godinu postaju sve popularnija. Snijegom prekrivena božićna drvca s realističnim pokrivačem umjetnog snijega izrađena su pomoću najnovije tehnologije, zbog čega izgledaju nevjerojatno prirodno…

TWINKLY – Moderna božićna rasvjeta za drvce 21. stoljeća

TWINKLY je inteligentna, revolucionarna LED rasvjeta kojom možete lako upravljati pametnim telefonom. Da biste uživali u najnevjerojatnijim kombinacijama boja i savršenom svjetlosnom showu zahvaljujući svjetlima na drvetu…

Idi u trgovinu