Pokloni za božić, TOP 10 savjeta

Ponestalo vam je ideja za božićne poklone? Stalno razmišljate koji pokloni za božić će obradovati vašu obitelj i najdraže? Odlučili smo vam olakšati ovogodišnji odabir božićnih poklona i stoga dati 10 odličnih savjeta za darivanje koji će izmamiti osmijeh na lice vaših najdražih.

1. Knjiga

Pokloni za božić ovakvog tipa idealni su za sve one koji vole čitati. Svi zagriženi čitatelji sigurno će se složiti s nama kada kažemo da knjiga nikad dosta. Ako želite svoju dragu iznenaditi ovakvim poklonom, prvenstveno je dobro znati koji žanr knjiga dotična osoba voli.

2. Kozmetika

Pokloni za božić ovog tipa su najpoželjniji poklon. Svatko od nas, a najvećim dijelom ženska populacija, podsvesno očekuje da će ispod bora naći neki kozmetički preparat. No, ako ne želite da vam poklon bude sitniš, pokušajte potražiti neku kvalitetnu kozmetiku koju ne možete pronaći u običnoj drogeriji, odličan primjer što kupiti djevojci za božić. Uvjeravamo vas da će biti prikladan poklon.

3. Parfem

Ako želite igrati na sigurno pri odabiru božićnog poklona, ​​odlučite se za parfem, pokloni za božić ovog tipa su pun pogodak. Kvalitetan parfem zajamčeno će zadovoljiti muškarce i žene. Ako se dotičnoj osobi ne svidi miris parfema koji odaberete, poželjno je unaprijed se informirati kakav miris koristi. Idealno je ako znate samu marku njegovog/njenog omiljenog parfema. Odličan primjer što kupiti dečku/djevojci za božić.

4. Torbica

Torbica je idealan božićni poklon za ženu. Ako poznajete ukus dame kojoj želite darivati, imate riješen problem s božićnim poklonom. Kako bi vaš poklon originalan, možete se kladiti na razne unikatne “handmade” torbice ili torbice limitiranog izdanja.

5. Nakit i satovi

Razne vrste nakita ili ručnih satova iznimno su prikladan i popularan božićni poklon kako za žene tako i za muškarce. Naušnice, prstenje, lančići, narukvice ili satovi dostupni su u različitim cjenovnim ponudama pa će svatko pronaći nešto za sebe. Naravno, cijena nakita ovisi o marki i materijalu od kojeg je izrađen.


Široka božićna drvca drvca

Ako imate više prostora u svom domu ili poslu i želite da se vaše božićno drvce ističe, definitivno ne biste smjeli propustiti našu ponudu izuzetno širokih božićnih drvca. Ova drvca su 15 – 20 cm šira od klasičnih i savršeno ispunjavaju slobodni prostor u bilo kojoj sobi. Široko božićno drvce izgleda gušće i moćnije, a zahvaljujući velikom broju 3D grančica ima savršeno realan izgled. Samo kod nas pronaći ćete nekoliko vrsta ovih ekskluzivnih, izuzetno širokih božićnih drvca.


6. Odjeća

Pokloni za božić u vidu odjeće preporučamo kupiti samo za svoje najbliže. Problem kod ove vrste poklona je posebno krivo procijenjena veličina odjeće. Unatoč tome, odjeća je vrlo popularan božićni poklon. Želimo dragoj osobi darovati upravo takav poklon, bilo da se radi o unikatnim limitiranim komadima ili klasičnoj konfekciji, osim njegove konfekcijske veličine trebamo znati i stil odijevanja koji preferira.

7. Igračke i društvene igre

Bižićni pokloni ispod jelke u vidu igračaka za djecu popularan su poklon, posebno za najmlađe. Navodno svaki roditelj zna kakvu igračku želi njegovo dijete, pa nema problema s odabirom božićnih poklona. Društvene igre također su vrlo prikladan božićni poklon, koji veseli ne samo djecu, nego i odrasle.

8. Elektronika

U današnjem tehnološkom dobu vrlo su popularni božićni pokloni u vidu elektronskih uređaja. Bilo da se radi o različitim prijenosnim računalima, tabletima, mobitelima, elektroničkim ili konzolama, ovakav će se božićni poklon sigurno svidjeti svima od mlađe populacije.

9. Odmor ili izlet

U današnje vrijeme, kada imamo gotovo neograničene mogućnosti putovanja, a zrakoplovne kompanije nude karte po stvarno niskim cijenama, odmor ili putovanje izvrstan je božićni poklon. Idete u Pariz, London ili neku drugu metropolu za vikend? Ili ćete uživati ​​u opuštanju na plaži? Takvi božićni pokloni u vidu putovanja zajamčeno će u velikoj mjeri zadovoljiti svakoga.

10. Iskustva i doživljaji

Ako ste umorni od klasičnih božićnih poklona u obliku kozmetike ili odjeće i želite svojoj dragoj pokloniti nešto nezaboravno, poklonite joj iskustvo i doživljaj. Bilo da se radi o slikovitom letu balonom, skoku s padobranom, raftingu ili voucher za egzotičnu masažu, sve u svemu budite sigurni da će takav božićni poklon biti jedinstven.


Možda će vas također zanimati:

Bez božićnih lampica ne ide. Kako ispravno odabrati?

Bez lijepih lampica uopće ne možemo zamisliti naše božićno drvce. Uostalom, to su led lampice koje bi ga mogle ukrasiti i bez drugih ukrasa. Međutim, često griješimo u odabiru svjetala. Dođite podsjetiti se na nekoliko principa kojih se treba pridržavati.

Božićni ukrasi, ne propustite njihove TOP trendove!

Može se reći da je Božić pred vratima. Blagdani mira, božićni ukrasi, radosti i obitelji. Ali kako se izdvojiti iz gomile i biti u trendu čak i tijekom Božića? Kako bismo vam olakšali što više, donosimo vam savjete o TOP trendovima s božićnim ukrasima!

Božićna drvca ukrašena od strane naših kupaca

Božić ponovno kuca na naša vrata i možda svatko od vas polako razmišlja o tome kakvim će božićnim ukrasima i ukrasima koristiti ukrašavanje božićnog drvca. Danas već možete birati između velikog broja božićnih ukrasa i ukrasa raznih boja i dizajna. Ali kako kombinirati božićne ukrase? Koja je boja sada moderna i koji je ukras prikladan za svaku vrstu božićnog drvca? Ako i vi postavite ova pitanja, nadahnite se fotografijama naših kupaca koji su se pohvalili svojim najljepšim božićnim drvcima. U narednom dijelu ćemo vam predstaviti ideje i božićna drvca ukrašena od strane naših kupaca.

Idi u trgovinu