Hand made pokloni za božić

Hand made božićni pokloni

Ručno rađeni pokloni za Božić izvrstan su način da iznenadite svoje najdraže jedinstvenim i originalnim poklonom. Ako volite kreativne aktivnosti i talent u svojim rukama, možete se upustiti u proizvodnju i ponuditi svoje unikatne ručno rađene proizvode na prodaju.

Ručno izrađene realistične lutke

Ručno rađene lutke teže je izraditi, ali su utoliko ugodnije kao poklon djeci i odraslima. Mnogo različitih tehnika kombinirano je u lutki. Šivanje, lijepljenje, heklanje, pletenje i više različitih materijala. Izrada lutke vlastitim rukama može biti zabavan i zanimljiv proces. Imate spretne ruke i želite svoje najmilije obradovati nečim posebnim? Dakle, samo naprijed! Na internetu možete pronaći mnoge ideje i alternative za izradu i odjeću za lutku.

Hand made božićni ukrasi

Ako ne volite božićne ukrase koje inače možete pronaći u trgovinama, a imate određenu dozu kreativnosti, možete se odlučiti za izradu vlastitih božićnih ukrasa. Ručno izrađeni božićni ukrasi mogu biti idealni pokloni za božić. Ručno izrađeni božićni ukrasi mogu biti prekrasan dodatak vašem domu tijekom blagdana. Izrada vlastitih ukrasa može biti zabavna aktivnost koja vam omogućuje da izrazite svoju kreativnost i prilagodite svoj božićni dekor svojim željama.


Bijela Božićna drvca i snježna umjetna Božićna drvca

Bijela božićna drvca i snježna umjetna božićna drvca vrelom su NOVINOM posljednjih godina. Uz pomoć najnovijih tehnologija, slojevi nezapaljivog umjetnog snijega postupno se nanose na grančice ili cijelo drvce. Savršeno imitira pravi snijeg.


Hand made naušnice

Sigurno ste već čuli za ručno izrađivanje naušnica, ali želite li isprobati? Ručno rađene naušnice mogu biti izvrstan dodatak vašem outfitu, ali i idealni pokloni za božić. Ukoliko se odlučite za izradu vlastitih naušnica, rezultat može biti prekrasan i unikatan rad. Prvi korak je odabir materijala. Za izradu naušnica trebat će vam metalne kukice za naušnice, perle, prirodno kamenje, razni ukrasi i alati za sastavljanje. Osmislite uzorak za vrstu naušnica koje želite izraditi. Na primjer, možete odabrati naušnice s privjeskom, naušnice s jednostavnim dizajnom perli ili naušnice s kamenčićima. Zatim odaberite boje i oblike koje ćete koristiti.

Božićne hand made čestitke

Ručno izrađene božićne čestitke mogu biti lijep i osoban način da prijateljima i obitelji poželite sretne blagdane. Izradom ovakvih razglednica možete izraziti svoju kreativnost Ako želite sami izraditi božićne razglednice, postupak je jednostavan. Možete koristiti karton, papir u boji, ukrase i kreativne potrepštine. Osmislite vlastiti dizajn, ukrasite razglednicu i napišite vlastiti tekst čestitke. Ova kreativna aktivnost može biti jako zabavna.

Hand made narukvice

Volite li različite vrste narukvica, ručno rađene narukvice mogu biti izvrsni božićni pokloni, ali i način da pokažete svoju kreativnost i kreirate unikatne dodatke za svoju ruku ili poklon za dragu osobu. Pokušajte biti kreativni i uživajte u procesu stvaranja nečeg vlastitog i osobnog. Osmislite vlastiti dizajn i odaberite odgovarajuću duljinu. Postoji mnogo perli, poludragog kamenja i privjesaka na izbor.

Vjerujemo da ste u našem članku pronašli inspiraciju za originalne darove za svoje najdraže iz vlastite radionice.


Također bi vas moglo zanimati:

Božićni ukrasi – napravite ih sami!

Kreativnog ste duha i želite izrađivati ​​ručno rađene božićne ukrase? Donosimo vam sjajne ideje kako božićni ukrasi mogu biti jednostavno izrađeni iz udobnosti svog doma. Nije ništa teško. Zahtijeva samo malo vještine, kreativnosti i jednostavan materijal za izradu, koji svatko može pronaći kod kuće. Prema našoj inspiraciji, izrada božićnih ukrasa bit će vam laka posla.

Božićni ukrasi, ne propustite njihove TOP trendove!

Može se reći da je Božić pred vratima. Blagdani mira, božićni ukrasi, radosti i obitelji. Ali kako se izdvojiti iz gomile i biti u trendu čak i tijekom Božića? Kako bismo vam olakšali što više, donosimo vam savjete o TOP trendovima s božićnim ukrasima!

5 savjeta kako ukrasiti božićni vijenac

Božićni vijenac za vrata ili stol odličan je ukras koji upotpunjuje cjelokupni božićni ugođaj i ima višestruku namjenu. Možete ga jednostavno staviti na stol ili jednostavno objesiti iznad kamina, na zid ili čak na ulazna vrata.

Idi u trgovinu