Novosti 2024. – božićna drvca koja ne smijete propustiti.

Božićna kolekcija 3D Normadska Jela

Umjetna božićna drvca ostvaruju veliki uspjeh među našim kupcima i potražnja za njima stalno raste.

Trudimo se razvijati i širiti našu ponudu, komuniciramo s kupcima, odgovaramo na njihove prijedloge i zahtjeve, i što je bitno, od njih dobivamo povratne informacije. Također konstantno pratimo tržište kao i modne trendove i nastojimo biti u korak s njima.

Svake godine donosimo novosti za naše kupce, gdje možete pronaći drvca s novim dizajnom, u različitim verzijama i bojama.

A što smo vam pripremili ove sezone?

Pristaše klasike koji čekaju tradicionalna zelena drvca doći će na svoje, ali i ljubitelji snijega koje će zasigurno očarati bijelo i snježno drveće. Nove komade možete pronaći iu kategorijama uskih ili širokih drvca, s LED rasvjetom ili drvca u loncima ili pak upečatljivih božićnih ukrasa koji upotpunjuju božićni ugođaj.

Omiljena Normadska Jela u novoj haljini

Iz našeg iskustva znamo da kupci naglasak stavljaju na realističan izgled. Tražena su drvca s prirodnom zelenom bojom iglica, koja oponašaju pravu. Za ovu sezonu donosimo popularnu 3D Normadsku Jelu, ovaj put u novoj i prirodnijoj boji.

Uska drvca odlično su rješenje za manje prostore

Zbog velike potražnje u ponudu smo uvrstili i nekoliko noviteta u uskom dizajnu. Praktičnost ovih drvaca posebno će cijeniti oni koji žele ukrasiti svoj dom, a zahvaljujući ovim drvcima ne moraju se ograničavati ni u malim prostorima.

Bijela i snježna drvca stvorit će jedinstvenu zimsku atmosferu

Snijeg pripada Božiću, a bijelo i snijegom prekriveno drvce omogućuje vam da svojoj kući za odmor dodate jedinstven zimski štih. Osim toga, drvca s bijelim pokrovom nude neograničene mogućnosti ukrašavanja i zajamčeno će dodati eleganciju i štih božićnom ukrasu.


Bijela Božićna drvca i snježna umjetna Božićna drvca

Bijela božićna drvca i snježna umjetna božićna drvca vrelom su NOVINOM posljednjih godina. Uz pomoć najnovijih tehnologija, slojevi umjetnog snijega postupno se nanose na grančice ili cijelo drvce. Savršeno imitira pravi snijeg.


Ukratko, široka drvca su nezaobilazna

Imate velik prostor i tražite drvce koje nikome neće izmaknuti pažnji, a koje će se zagarantirano istaknuti? Nismo zaboravili ni na Vas te smo našu ponudu obogatili u kategoriji XL širokih drvaca koja se odlikuju masivnošću i širinom.

Upečatljiv element u božićnoj dekoraciji je drvce u saksiji.

Umjetna božićna drvca u saksiji nećete moći razlikovati od živog drvca, jer i ovdje se kladimo na prirodnost, a autentičan izgled drvca zajamčeno će vas osvojiti. Doslovno čini čuda u božićnom interijeru i stvara nezaboravan božićni ugođaj.

Umjetna božićna drvca s LED rasvjetom uljepšat će svaki dom

Originalna i praktična su drvca s ugrađenom LED rasvjetom u granama koja stvara ugodnu atmosferu. Takav će komad zajamčeno biti dragulj u svakom blagdanskom kućanstvu.

Likovi Djeda Mraza stvorit će pravi božićni ugođaj

Unesite stil i jedinstvenost u svoj dom i oslonite se na originalne likove koji će vaš dom pretvoriti u bajkovitu zemlju. Za nas su definitivno izvrstan ukrasni komad koji pristaje stvarno svugdje.

Božićni ukrasi koji božićnu dekoraciju dovode do savršenstva

Jedinstvenu božićnu dekoraciju stvorit će dodaci poput božićne girlande i božićnog vijenca koji savršeno prirodno izgledaju te ih možete ukrasiti po vlastitom ukusu.


Možda će vas također zanimati:

Najljepša božićna drvca od naših kupaca -TOP 10

Online natjecanje za najljepša božićna drvca već je tradicija na Facebook stranici naše e-trgovine svijetdrveca.hr. Naši zadovoljni kupci šalju nam fotografije kako su okitili svoja božićna drvca kupljena kod nas, a mi ih dijelimo na našem Facebook profilu.

5 savjeta kako ukrasiti božićni vijenac

Božićni vijenac za vrata ili stol odličan je ukras koji upotpunjuje cjelokupni božićni ugođaj i ima višestruku namjenu. Možete ga jednostavno staviti na stol ili jednostavno objesiti iznad kamina, na zid ili čak na ulazna vrata. Ako niste sigurni kako od običnog zelenog vijenca stvoriti doista originalan ukras ili stilski ukrasiti bijeli božićni vijenac, dopustite nam da vas inspiriramo. Ovdje imate naše inspiracije za božićne vijence koje će vas sigurno oduševiti.

Otkrijte jedinstvena gigantska božićna drvca

Božićno vrijeme se bliži, a vi tražite božićno drvce koje će privući pažnju i savršeno se uklopiti u velike reprezentativne prostore ili interijere s visokim stropovima? Imamo rješenje za vas. Odaberite iz naše ponude u kategoriji gigantska božićna drvca, gdje ćete pronaći umjetno božićno drvce po vašoj želji.

Idi u trgovinu