Luksuzna božićna drvca – TOP 10 za 2021. godinu

Luksuzna Božićna drvća

Nismo mogli previdjeti činjenicu da su kupci iz godine u godinu sve zahtjevniji, što potvrđuju i sve veći zahtjevi za savršenim luksuznim božićnim drvcem, koje, međutim, mora izgledati živo. Najzahtjevniji su zahtjevi koji nas podstiču da kupcima ponudimo najluksuznija stabla dostupna na tržištu.

Sve više ljudi traži FULL 3D stabla, izrađena isključivo od 100% 3D igala, koja svojom preradom i gustoćom savršeno oponašaju živo drveće.

Ovdje vam donosimo kratki pregled TOP 10 najluksuznijih stabala za 2021. godinu:

10. FULL 3D Alpska Smreka u saksiji

Ova jedinstvena novost iz 2021. zasigurno će se svidjeti mnogim kupcima. Drvce je u potpunosti izrađeno od tamnozelenih 3D grančica realističnog izgleda i smješteno je u elegantnu saksiju. Zahvaljujući manjim dimenzijama može se uklopiti u skučenije prostore. S FULL 3D alpskom smrekom lako će vas pitati jeste li sami uzgajali božićno drvce u saksiji.

9. FULL 3D Kavkaska Jela

Ako tražite jedinstveni luksuz i istovremeno moderno božićno drvce, svakako ne propustite ovo 100% 3D drvce. Njegove ekskluzivne blijedozelene 3D iglice jedinstvenog oblika jele daju drvetu savršen realan izgled.

8. FULL 3D Himalajski Bor

Ova novost prošle sezone bila je jasno svrstana među najluksuznija drvca koja imamo u svojoj ponudi. FULL 3D drvce Himalajski bor karakteriziraju nepogrešive borove iglice zahvaljujući kojima je uistinu originalan.

7. FULL 3D Kanadska Jela

Želite li svoj dom učiniti posebnim pomoću modernog i luksuznog drvca izrađenog u potpunosti od 3D grančica? Tada ne biste smjeli propustiti ovogodišnju novu 2021. – stilsku FULL 3D kanadsku jelu. Njegove guste tamnozelene grančice i savršeni piramidalni oblik zasigurno će vam se svidjeti.

6. Luksuzna božićna drvca 3D Alpska Smreka XL

Ove godine donosimo vam i luksuzniju verziju 3D alpske smreke u XL verziji. Karakterizira ga snažniji izgled, jer ima trećinu više grančica od klasične verzije. Možda nitko ne može sumnjati u njegov realan izgled.


FULL 3D Božićno drvce

FULL 3D božićna drvca (100% 3D) izrađena su isključivo od 3D igala i tako savršeno oponašaju živo drvce. 100% 3D božićno drvce predstavlja najluksuzniju i najmoderniju stvar koju tržište može ponuditi. Grančice s 3D mekanim iglama izrađene su od najkvalitetnijih PE (polietilenskih) materijala korištenjem najnovijih tehnologija…


5. FULL 3D Normandska Jela

Garantirano ćete se zaljubiti u ovu novost sezone 2021. 100% 3D igle tamnozelene boje osiguravaju njegov gust, realan izgled. Deblo drveta prerađeno je u smeđu boju, što drvetu daje prirodan izgled. FULL 3D normandska jela namijenjena je zahtjevnim kupcima koji pate od savršene prerade stabla. Ovo jedinstveno drvce možete pronaći samo u našoj e-trgovini ili prodavnici.

4. FULL 3D Kalifornijska Smreka

3D kalifornijska smreka bila je novost 2020. godine, koja je bila vrlo popularna. Zbog toga smo ovo sjajno drvce ove sezone pomaknuli za jedan nivo više. Donosimo vam ga u još realističnijoj FULL 3D verziji. Ovo moderno drvo nadahnuto je kalifornijskom prirodom i zahvaljujući tamnozelenoj iglici smreke i smeđem deblu, oponašajući drvo, izgleda doista živo.

3. Luksuzna božićna drvca FULL 3D Alpska Smreka

Prošle je sezone ovo drvo realističnog izgleda postalo jedno od najpopularnijih, pa je s pravom zauzelo treće mjesto. Drvce je dizajnirano za najzahtjevnije kupce svojim savršenim, vrlo gustim i živahnim izgledom. Ako tražite istinski ekskluzivno božićno drvce, FULL 3D alpska smreka pravi je izbor.

2. Luksuzna božićna drvca 3D Kavkaska Jela XL

Tražite li stvarno gusto i masivno drvo? 3D kavkaska jela XL novost je sezone 2021. koja je dizajnirana samo za vas. Jedno je od najgušćih stabala u našoj ponudi i posebno će vas privući svojom širinom i veličinom. U usporedbi s klasičnom 3D kavkaskom jelom ima dvostruko veći broj grančica, što je očito čini jednim od najluksuznijih božićnih drvca u našoj ponudi.

1. FULL 3D Ledena Smreka

Apsolutna jedinica u našoj ponudi luksuznih božićnih drvca ove godine je FULL 3D ledena smreka u jedinstvenoj ledeno-srebrnoj boji. 100% realistične grančice, jedinstvene boje i oblika čine ovo drvce očito najluksuznijim koje ćete naći na tržištu.

Pa što ste odabrali? Najluksuznija umjetna božićna drvca možete pronaći na našoj web stranici svijetdrveca.hr u sljedećim kategorijama:

FULL 3D božićna drvca


Možda će vas zanimati i:

Moderna božićna drvca – TOP 10 za 2021. godinu

Kao i sve ostalo, i umjetna božićna drvca podložna su trendovima. Svi žele kod kuće imati moderna božićna drvca koja će osvjetljavati njihove domove. Svake se godine stvaraju nove tehnologije koje osiguravaju njihov najrealniji dizajn…

Bijela božićna drvca – TOP 7 za 2021. godinu

Svatko od nas želi imati nevjerojatan zimski ugođaj kod kuće tijekom Božića. Snijegom prekrivena i bijela božićna drvca iz godine u godinu postaju sve popularnija…

Idi u trgovinu