TOP 10 – Moderne božićne jelke za ovu godinu

TOP 10 moderne božićne jelke za ovu godinu

Želite ne samo lijepo, već i moderno božićno drvce?

Trenutni trendovi su 3D božićne jelke s već pričvršćenom LED rasvjetom, božićna drvca određene boje i na kraju, ali ne manje važno, snježna, bijela božićna drvca.

Naglasak je uglavnom na prirodnosti i realističnosti umjetnih drvca. Cilj proizvođača je da se umjetno drvce ne razlikuje od živog, što postižu zahvaljujući najsuvremenijim tehnologijama proizvodnje.
Pratite li i vi trendove, inspirirajte se našim izborom TOP10 najmodernijih drvaca za ovu godinu:

10. Umjetno božićno drvce 3D Prirodna Jela u saksiji

Prirodnost je glavna domena ovog umjetnog božićnog drvca. Oblik i dizajn drvca osmišljeni su tako da što vjernije oponašaju živo stablo. Blijedozelene 3D grančice jele savršena su kopija pravih jelovih grančica. Deblo drvca je prirodno smeđe boje, što savršeno zaokružuje cijeli njegov izgled. Drvce se nalazi u saksiji od vreće, što je iznimno u trendu.

9. Umjetno božićno drvce 3D Vitka Smreka

Čak i usko božićno drvce može biti moderno. Dokaz za to je naša NOVA 3D Vitka Smreka iz 2022. Ovo elegantno božićno drvce ima izuzetno uski oblik, tako da se uklapa u svaki uski prostor. Iako je ovo drvce dosta uže od običnih božićnih drvaca, to nimalo ne umanjuje njegovu ljepotu.

8. Umjetno božićno drvce 3D Snježna Jela

Ovo božićno drvce, koje je svake godine vrlo popularno, jednostavno je bezvremenski klasik. Zelene 3D grane jele na rubovima su posute umjetnim snijegom, a šišarke i crvene bobice upotpunjuju cjelokupni izgled drvca. 3D Snježna Jela izgleda doslovno poput bajke.

7. Umjetno božićno drvce 3D Himalajski Bor

Ako želite stvarno gusto božićno drvce, 3D Himalajski Bor je pravi izbor za vas. Borove grane ovog drveta su masivnije od grana drugih vrsta drveća, što stvara stvarno gust dojam na drvcu. Prirodno zelena boja iglica daje dojam kao da gledate živi bor u prirodi.

6. Umjetno božićno drvce 3D Kavkaska Jela

Možemo jamčiti da ovo božićno drvce nikada neće izaći iz mode. Iglice ovog nevjerojatnog umjetnog drvca su svježe, blijedozelene boje, a 3D grane jele nježno su zakrivljene prema dolje. 3D Kavkaska Jela već je godinama jedno od najpopularnijih drveća u našoj ponudi, prvenstveno zbog svog prirodnog i realističnog izgleda. Stoga nedvojbeno pripada kategoriji modernih.

5. Umjetno božićno drvce 3D Planinska Smreka LED

Božićne jelke s LED rasvjetom trend su posljednjih godina, au trendu je i 3D Mountain Spruce LED. Ovo tamnozeleno božićno drvce ima realistično obrađene 3D grane smreke na koje je već pričvršćena LED rasvjeta. Ovakvo moderno drvce možete jednostavno povezati sa svojim pametnim telefonom uz pomoć aplikacije kojom možete korigirati osvjetljenje drvca.


Umjetna božićna drvca u saksiji

Božićna drvca u saksiji postala su omiljeni izbor naših kupaca. U ponudi imamo nekoliko vrsta ovih zanimljivih drveća. Možete birati između smreke i jele u saksiji. Zahvaljujući 3D iglicama od kojih su drvca izrađena, takvo drvce u potpunosti izgleda poput živog božićnog drvca u saksiji.


4. Umjetno božićno drvce 3D Bijela Jela

Bijela, snježna božićna drvca svake su godine sve popularnija. Zato smo ove sezone u ponudu uvrstili NOVU 3D Bijelu Jelu. Ovo gusto snijegom prekriveno božićno drvce savršeno oponaša snježnu jelku u šumi. Nedvojbeno je među najmodernijima koje možete pronaći u našoj ponudi.

3. Umjetno božićno drvce 3D Ekskluzivna Smreka LED

Ovo 3D božićno drvce s LED rasvjetom svakako je jedan od naših najmodernijih komada. Duge, prirodno zelene 3D grančice smreke nepravilno su raspoređene, što stvara realističan izgled drvca. LED rasvjeta pričvršćena na grančice oslobađa vas beskrajnog omatanja lampica oko drvca. A budući da je riječ o modernom komadu, svjetla uz pomoć aplikacije jednostavno možete povezati s pametnim telefonom pomoću kojeg njima možete upravljati.

2. Umjetno božićno drvce 3D Ledena Smreka

Božićne jelke u ekskluzivnoj ledenozelenoj boji moderan je komad koji će privući sve koji prate aktualne trendove. Zahvaljujući svojoj elegantnoj boji, ovo je drvce zaista nezaobilazno. 3D Ledena Smreka također se odlikuje svojom gustoćom, savršenim oblikom i profinjenim dizajnom.

1. Umjetno božićno drvce 3D Kraljevska Smreka LED

U kategoriji najmodernijih božićnih drvaca osvojila je nedvosmisleno nevjerojatna, iznimno popularna kod kupaca, 3D Kraljevska Smreka LED. Njene zelene, smrekove 3D grane debelo su prekrivene umjetnim snijegom, dajući mu ledeni zimski izgled. Do savršenstva ga dovodi priložena LED rasvjeta zahvaljujući kojoj se više ne morate baviti zasebnim omotavanjem lampica na drvcu. Naravno, LED drvce se također može upariti s vašim pametnim telefonom pomoću aplikacije, što će upravljanje osvjetljenjem učiniti lakim.

Jesmo li vam pomogli odabrati moderno božićno drvce? Ako želite vidjeti još više, naše najmodernije božićne jelke možete pronaći na web stranici svijetdrveca.hr u kategorijama:


Možda će vas također zanimati:

Umjetna ekološka drvca

Umjetno božićno drvce je ekološki lepši izbor

To je pristup modernoj životnoj filozofiji, načinu života. Hoćemo li upotrijebiti puno plastičnih vrećica za jednokratnu upotrebu ili ćemo u automobil baciti nekoliko vrećica za višekratnu upotrebu? Kupujemo li pročišćivače vode za svoje domove ili nosimo kućne plastične boce …

Kada je pravo vrijeme za kupnju božićnog drvca?

Jeste li i vi jedan od onih koji božićno drvce stalno kupuju u zadnji čas? Ili, naprotiv, nabavite božićno drvce normalno na vrijeme? Ako spadate u prvu skupinu, znajte da ako želite imati stvarno lijepo božićno drvce, trebate ga potražiti puno ranije nego što mislite.


10 savjeta za nesvakidašnje drveno božićno drvce

Jeste li umorni od tradicionalnog božićnog drvca, ali umjesto toga ne možete pronaći odgovarajuću alternativu? Imamo sjajan savjet za vas. Uz drveno božićno drvce zagarantirano  ćete ugodno oživjeti svoj dom. Donosimo vam 10 nadahnjujućih savjeta kako napraviti takvo drvce. Sve što vam treba je doza kreativnosti i spretnosti.

Idi u trgovinu